New Level Empire

New Level Empire

4 videó
A vokálos, modern dance stíluson nyugvó New Level Empire egy live act formáció, mely hangszeres megoldásokkal, így gitárral, billentyűvel és elektromos dobbal hivatott életre kelteni az elektronikus zenét. 2013 őszén állt össze a banda jelenlegi formája.
A zenekar alapítója és dobosa, az underground és mainstream techno dj; Nyújtó Sándor „Newl”, billentyűse és egyben a poppalettán tevékenykedő, dalszerzőként dolgozó;Krajczár Péter „Krash”, digitális agya, az egyedi stílust képviselő Mayer Petra „Shizuka”, akit a Petőfi rádió lemezlovasnőjeként ismerhetünk, valamint a rock alapokon nevelkedett, akusztikus projektjét is dédelgető dalszerző-szövegíró-énekes-gitáros Ujvári Zoltán Szilveszter „Zola” személyében. A banda tagjai a hazai popélet különböző területeiről érkeztek, így – saját bevallásuk szerint – talán pont ebben rejlik az izgalmas csapatmunka.
Első közös stúdiómunkájuk eredménye a „The last one”, mellyel a Magneoton hanglemezkiadó le is szerződtette a csapatot! A dalt - rögtön a megjelenés után - az országos és nagyobb rádiók (Class FM, Music FM, Petőfi) kiemelt rotációba helyezték, a klipet pedig a zenei tv csatornák is (VIVA TV, One Music Channel) játszák. A csapat egyébként nem is ezzel a dallal szeretett volna jelentkezni, de a barátok azt javasolták, hogy ez lesz a jó választás…A „The last one” a banda szerint egy ösztönös dal, melynek címén is el lehet summázni: „Lesz-e első AZ UTOLSÓ-ból?” J Jelenleg - a Dal c. műsorra való készülés mellett - stúdióban dolgoznak az új dalokon…

New Level Empire - HeartBeat (Final Radio RIP)
New Level Empire - Hold Your Hands So High (Official Video)
New Level Empire - Wanna Get Over (Official Video)
Rocky - New Level Empire

 
   

New Level Empire - HeartBeat (Final Radio RIP)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2015. január 28. Nézettség: 265

Tetszik