Tegnap után (The Bumblebee Flies Anyway)

Tegnap után (The Bumblebee Flies Anyway)

0 videó - 1999
színes, amerikai romantikus dráma, 95 perc

Barney Snow egy kórházban ébred. A nevén és egy autóbaleset vissza-visszatérő képein kívül nincsenek emlékei. A kevés, megmaradt képpel a lelkében igyekszik átmeneti otthonává formálni a klinikát, ahol hamar észreveszi, hogy őt kivéve az intézet összes többi, fiatal lakója gyógyíthatatlan betegségekben szenved. Amikor Mazzo, egy másik ápolt megkéri Barney-t, hogy ikertestvére, Cassie látogatásakor játssza el a házigazda szerepét, a fiú és a lány között gyors barátság, majd gyengéd románc szövődik - új jövőt ígérve ezzel Barney-nak. De ahogy lassanként próbálja összeillesztgetni darabokra hullott emlékképeit, kezdi megérteni régi életének és különös álmainak kirakós-játékát. Amit azonban bennük lát, mintha az életét veszélyeztetnék.

Rendező: Martin Duffy

Szereplők:
Janet Paparazzo
Elijah Wood
Janeane Garofalo
George Gore II
Joseph Perrino


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2015. október 10. Nézettség: 549

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Borbásné-Mészáros Ilona
vasárnap, 2015. október 11. 00:08
Bejeletkeztem és még sem jön.
Borbásné-Mészáros Ilona
vasárnap, 2015. október 11. 00:09
Mennyit kell még pötyögni?
Kovács Lóránt
vasárnap, 2015. október 11. 17:37
Én személy szerint immár hét éve szerkesztem az oldalt. Nagyon sokan vagyunk akik ezt teszik. INGYEN.Sőt még pénzbe is kerül, szerverek, légkondi, sávszélesség, satöbbi.

A magyarvagyok oldal egy közösségi oldal. Ahol sok MAGYAR EMBER, fiú, lány, letett már sok dolgot az asztalra.

A filmnézés csak egy KIS RÉSZE az oldalnak. Erre jött a google, és LEZÁRTA a filmeket, valami reklámok miatt (mellesleg értsétek meg, hogy NEM A MI REKLÁMAINK VOLTAK, mivel mi nem is tárolunk videót, mi csak megosszuk azokat. A videótárolók kaszáltak, kaszálnak a reklámokból, nem mi.)
Volt két esély. Vagy töröljük a filmeket a blokk miatt, vagy meghagyjuk, és akkor csak a tagok és a közösség láthatja azokat.
Megértem azokat, akik meg voltak szokva azzal, hogy mindent ingyen megkaptak. a filmezés továbbra is ingyenes az oldalon.

A két csillag szükséges, ahhoz hogy Magyarvagyok közösségi tag légy.

Mi a baj az adatok kitöltésével? Hiszen csak azért van, hogy esetleg volt iskolatársak, egyetemi társak egymásra találhassanak.
A magyarvagyoknak van a legnagyobb iskola adatbázisa az egész kárpát medencében. Mi vagyunk az egyedüliek akik a kárpát medencét egyben kezeljük. Mi ebben a rossz? Sokszor bebizonyítottuk már a hét év alatt, hogy nem élünk vissza mások adataival.
Egyébként is, a profil beállításánál, az adatok módosításánál úgyis be lehet állítani, hogy csak családtagok, vagy senki nem láthatja a profilod. remélem mindenkinek válaszoltam. Legalább annyit érdemel ez a közösségi portál, hogy két csillagot gyűjthess. mert akkor minden olyat látni fogsz amit a google és más nem. ennyire egyszerű.

Van más megoldás is... Mindenki elmehet színházba, moziba, vagy olvashat könyveket. Tisztában vagyok vele...

Nekünk az is rengeteg pénzbe került, hogy a google blokk után behozhassuk ezt a csillagos rendszert. ez volt az egyetlen megoldás.

Ézért arra kérünk mindenkit, legyen megértő.
Borbásné-Mészáros Ilona
vasárnap, 2015. október 11. 22:06
Esetleg a hozzászólások hossza a meghatározó? Amit meg kellett adni azt megadtam. Elolvasni nem muszáj csak a csillagokat próbálom gyűjteni, de ez a gép tuti nem tud számolni.
A hét elején nem engedett ide a gépem mondván itt vírust kaphatok. Nahát még mindig kevés a csillagom. Pedig az égen van rengeteg. Mennyi hozzászólás kell még?