Köpök a  sírodra 3. (Top 5000 I Spit on Your Grave 3)

Köpök a sírodra 3. (Top 5000 I Spit on Your Grave 3)

1 videó - 2015
Szines, amerikai horror, 92 perc

Jennifer Hills-t (Sarah Butler) még mindig kísértik a több éve elszenvedett szexuális támadás emlékei. Személyazonosságát , lakhelyét megváltoztatva új életet próbál kezdeni, majd csatlakozik egy támogató csoporthoz is. Azonban mikor új barátjának a gyilkosa szabadon távozik, Jennifer gyötrelmét leküzdve és felhasználva elhatározza hogy levadássza az embert, a legkegyetlenebb módon ami csak elképzelhető, de ezúttal talán őt sem menti meg senki.

Rendező: R.D. Braunstein

Szereplők:
Sarah Butler
Gabriel Hogan
Doug McKeon
Karen Strassman
Jennifer Landon

Köpcsi.3.HD.HSub.Filminvazio.hu

 
   

Köpcsi.3.HD.HSub.Filminvazio.hu



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2015. október 3. Nézettség: 996

Tetszik  

Videó lista megjegyzések

Varga Hedvig
péntek, 2015. október 9. 21:37
Gyűjts csillagot,azt üzenik ezek a lököttek! De jobb,ha új oldalt keresel!
Szabó Attila
vasárnap, 2015. október 11. 16:23
Van profilképem, kitöltöttem az adadtlapot, mégsem kaptam egy csillagot sem. Így nem nézhetek filmeket. Eddig is azért látogattam az oldalt, mert jó filmeket, zenéket láthattam-hallhattam. Más egyéb nem érdekelt. Azt hiszem, felejtős lesz ez az oldal.
Kovács Lóránt
vasárnap, 2015. október 11. 17:34
Én személy szerint immár hét éve szerkesztem az oldalt. Nagyon sokan vagyunk akik ezt teszik. INGYEN.Sőt még pénzbe is kerül, szerverek, légkondi, sávszélesség, satöbbi.

A magyarvagyok oldal egy közösségi oldal. Ahol sok MAGYAR EMBER, fiú, lány, letett már sok dolgot az asztalra.

A filmnézés csak egy KIS RÉSZE az oldalnak. Erre jött a google, és LEZÁRTA a filmeket, valami reklámok miatt (mellesleg értsétek meg, hogy NEM A MI REKLÁMAINK VOLTAK, mivel mi nem is tárolunk videót, mi csak megosszuk azokat. A videótárolók kaszáltak, kaszálnak a reklámokból, nem mi.)
Volt két esély. Vagy töröljük a filmeket a blokk miatt, vagy meghagyjuk, és akkor csak a tagok és a közösség láthatja azokat.
Megértem azokat, akik meg voltak szokva azzal, hogy mindent ingyen megkaptak. a filmezés továbbra is ingyenes az oldalon.

A két csillag szükséges, ahhoz hogy Magyarvagyok közösségi tag légy.

Mi a baj az adatok kitöltésével? Hiszen csak azért van, hogy esetleg volt iskolatársak, egyetemi társak egymásra találhassanak.
A magyarvagyoknak van a legnagyobb iskola adatbázisa az egész kárpát medencében. Mi vagyunk az egyedüliek akik a kárpát medencét egyben kezeljük. Mi ebben a rossz? Sokszor bebizonyítottuk már a hét év alatt, hogy nem élünk vissza mások adataival.
Egyébként is, a profil beállításánál, az adatok módosításánál úgyis be lehet állítani, hogy csak családtagok, vagy senki nem láthatja a profilod. remélem mindenkinek válaszoltam. Legalább annyit érdemel ez a közösségi portál, hogy két csillagot gyűjthess. mert akkor minden olyat látni fogsz amit a google és más nem. ennyire egyszerű.

Van más megoldás is... Mindenki elmehet színházba, moziba, vagy olvashat könyveket. Tisztában vagyok vele...

Nekünk az is rengeteg pénzbe került, hogy a google blokk után behozhassuk ezt a csillagos rendszert. ez volt az egyetlen megoldás.

Ézért arra kérünk mindenkit, legyen megértő.
Horváth István
szerda, 2015. november 4. 16:00
Csakhogy ez sajnos nem müködik.Most akkor mi lrgyen Uraim és Hölgyeim.
Gizur John
kedd, 2019. február 26. 02:47
Varga Hedvig ...mit is tudsz te errol az egeszrol? ...csak a szad jaratod foloslegesen ...ezek az emberek akiket te lokottnek nevezel nagyon megdolgoznak azert hogy a magyarsagnak egy ilyen szuper jo odala legyen ...
Orbán Gyula
kedd, 2019. február 26. 17:44
Igenis működik,csak érteni kellene egy kicsit hozzá!