Testvérek /Brothers/ 2009.

Testvérek /Brothers/ 2009.

1 videó - 2009
magyarul beszélő, amerikai dráma

Sam (Tobey Maguire) és Tommy (Jake Gyllenhaal) teljesen ellentétei egymásnak. Sam, többszörösen kitüntetett katona, apja nyomdokain példás karriert futott be, míg Tommy - a család feketebáránya - épp most szabadult és csak sodródik az árral. Amikor Sam gépét lelövik a tálibok Afganisztán felett Tommy kötelességének érzi, hogy Grace (Natalie Portmen) és két kislánya segítségére legyen, megpróbálja a fivére családjában keletkezett űrt betölteni. A gyász és a szükség egy új családot teremt, ahol Tommy mindjobban magára talál. Immár nem, mint segítő, hanem, mint családfőként van jelen Grace oldalán. Mikor Sam váratlanul hazatér a két fivérnek szembe kell néznie egy új helyzettel, ahol szerelem, hűség, férfiasság már mindkettőjüknek mást jelent, mint korábban.

Rendező: Jim Sheridan

SZEREPLŐK
Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman, Sam Shepard, Mare Winningham

Testvérek 2009

 
   

Testvérek 2009



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2015. augusztus 31. Nézettség: 869


Videó lista megjegyzések

Schin Ferenc Schin
hétfő, 2018. január 29. 09:47
Kedves Judit!

Köszönöm, hogy gyakorlatilag minden filmet felrakott, amiről beszéltem!
Egy kis kiegészítést szeretnék még; az EREDETI DÁN filmet, a 2004-ben készült "Brødre" címűt - amely NEM PSZICHOLÓGIAI THRILLER, mint azt az angol nyelvű ismertető (teljesen helytelenül) írja, hanem nagyon komoly, és szívbemarkolóan szomorú dráma!
Sajnos, mivel az amerikai remake-nek is ugyanaz az angol címe, így véletlenül az került a dán remekmű helyére. Pedig az eredeti film - mint általában az európai filmek - valahogy emberibbek és igazabbak, mint amerikai feldolgozásaik...

Persze sajnos megfigyelhető a jelenség fordítottja is; mikor egy európai "filmrendező"(?) - lett légyen litván, orosz, vagy mondjuk francia - leutánozza az egyre üresebb klisékből álló amerikai "akciófilmeket".
A leutánozás helyett sokkal jobb a paródia; jó példa erre a magyar készítésű "Argó" című film.
(Aminek persze semmi köze a zseniális, Ben Affleck rendezte Argo-hoz!)

Szóval, ha megvan valahol a Suzanne Bier rendezte film, kérem, rakja az amerikai mellé - ha lehet.

Köszönöm!!!