Superman (1978)

Superman (1978)

0 videó - 1978
színes, magyarul beszélő, angol-amerikai sci-fi kalandfilm, 138 perc

A Krypton bolygó végpusztulása elkerülhetetlennek látszik. De a hatalmas robbanás elõtt még egy utolsó mentõkabin kiszakad a Krypton gravitációjából. A fedélzeten egy kisbaba, egyike a néhány életben maradt kryptoninak. Még nem tudja, hogy õ lesz, aki ismét reménységgel tölti majd el a Föld lakóit...
Néhány évtizeddel késõbb a jóképű, bár külsõ szemlélõ számára kissé tutyimutyinak tűnõ Clark Kent búcsút int szeretett nevelõszüleinek, és a nagyvárosba megy, hogy riporteri munkát vállaljon a Daily Planetnél. Nem sokkal érkezése után szenzációs hírekrõl számolhat be lapja: a városban ugyanis feltűnt egy titokzatos, kékruhás, piros köpenyes szuperhõs, aki repülni tud, képes buszokat a levegõbe emelni, átlát a falakon és gyorsabb, mint a villám. Az emberiség nagy szerencséje, hogy a Superman a jók védelmében használja félelmetes képességeit. A titokzatos idegen jókor bukkant fel. A szupergonosz Lex Luthor ugyanis azt tervezi, hogy elpusztítja az egész nyugati partot.
Superman hõstetteirõl a Daily Planet bájos riporternõje, Lois Lane, Clark Kent kollégája tudósítja rendszeresen az újságot, aki képtelen megérteni, miért mindig akkor akad valamilyen halaszthatatlan dolga a szerencsétlen Clarknak, amikor felbukkan imádott szuperhõse.

Rendező:
Richard Donner

Szereplők:
Christopher Reeve
Margot Kidder
Gene Hackman
Marlon Brando


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2015. február 3. Nézettség: 748

Tetszik