Menekülés Ashiyából (Flight From Ashiya)

Menekülés Ashiyából (Flight From Ashiya)

1 videó - 1964
színes, amerikai-japán háborús filmdráma, 100 perc

USA/japán koprodukció. Három pilótának (Yul Brynner, George Chakiris, Richard Widmark) kell legyőznie félelmeit, nézeteltéréseit és gyűlölködését, hogy megmentsék a tutajon rekedt japánok a háborgó tengeren.

rendező: Michael Anderson
zeneszerző: Frank Cordell
operatőr: Burnett Guffey, Gordon Pilkington

szereplő(k):
Yul Brynner (Mike Takashima)
Richard Widmark (Glenn Stevenson)
George Chakiris (John Gregg)
Shirley Knight (Caroline Gordon / Stevenson)

Menekülés Ashiyából (1964) - Teljes film

 
   

Menekülés Ashiyából (1964) - Teljes film



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2014. november 18. Nézettség: 737


Videó lista megjegyzések

Néveri László József
szerda, 2014. november 19. 13:21
Nem tudom elindítani a filmet, nekem az van a képernyőn, hogy New Update Available, és ezt nekem telepíteni kellene. De nem telepítem, mert nem akarom mindenféle mocsokkal telerakni a gépem. Ha tesztek fel filmeket, miért is van ez a korlátozás ??? Miért nem lehet itt normálisan filmet nézni ??? Tudja-e valaki ??? Vagy azt akarják az üzemeltetők, hogy végképp pártoljunk el innen ???
Ujváriné Judit
szerda, 2014. november 19. 16:22
Kedves László József!
A filmekhez nem kell telepiteni semmit. Ha ilyen szövegek, oldalak, reklámok megjelennek, be kell zárni. Valahol ott kell lenni egy x-nek, azzal. A film közepén lévő, vagy akár az alsó play gombbal el lehet inditani.
Ezek a reklámok, külön ablakok, a filmhez tartoznak, ezt eltüntetni nem tudjuk, semmi közünk hozzá.
Ezek nemcsak itt, minden oldalon, ahol ez a film van, megjelenik, és mindig más-más reklámot raknak hozzá.

A magyarvagyok filmes oldala, a mienk, a cim, a leirás, a hozzászólások, kivéve maga a film. Az olyan mint egy házon az ablak. Ez az ablak rálát különböző tárhelyekre, ahol a filmek vannak, és sajnos az ingyenfilmekkel, jön a sok szemét, reklám és stb. Ez ellen, csak mindeni maga tud védekezni.
Már irtam párszor, hogy a böngésző kiegészitőjébe kell telepiteni egy reklámblokkolót, az Adblock pluszt, és akkor a reklámok nagyon nagy része nem is látszik. Ha van olyan oldal, ami nem működik reklámblokkolóval, be lehet állitani, hogy ott tiltsa a szürést. Ez nagyon hasznos szerintem.
Nálam pl. ennél a filmnél sincs semmi reklám, nem kér semmit, hogy töltsek le, csak maga a film van, ami egy kattintásra el is indul. Nagyon szuperül működik.
Itt van pl. egy kis leirás, ez a Chromhoz van, de Firefoxhoz is vannak programok, amiket a kiegészitőjébe kell csak menteni.

Adblock Plus for Google Chrome 1.8.6
– 2014-10-15Kategória: Böngésző Kiegészítők

Az Adblock Plus segítségével automatikusan blokkolni tudsz minden hirdetést amelyekkel böngészés során összefutsz. A legnépszerűbb reklámokat automatikusan felismeri és kezeli.

Mivel a weboldalak döntő többségének a reklámokból származik bevétele, szinte biztos hogy összefutottál már velük. Vannak olyan oldalak ahol ezek a tartalmak már szinte zavaró mértéket, mennyiséget öltenek ami jelentősen rontja a felhasználói élményt. Ha a Google böngészőjét használod akkor itt a megoldás ez a kiterjesztés az egyik leghatékonyabb, különlegessége hogy nem kell konfigurálni, csak hozzáadod böngésződhöz, engedélyezed és élvezed az eredményt. Képes blokkolni a Facebook, YouTube videók, és számos népszerű Banner, flash alapon futó szöveges hirdetési formákat, nem csak hogy letisztultabb eredményt kapunk de a meglátogatott oldal is gyorsabban fog tudni betöltődni a fölösleges elemek lekérésének a megkerülésével. Tartalmaz szűrőt, ahol megadható a számára hogy ne blokkoljon egy adott tartalmat vagy oldalt. Ingyenes.