Miss Marple - Éjféltájt (Marple: Towards Zero)

Miss Marple - Éjféltájt (Marple: Towards Zero)

0 videó - 2007
Szines, angol krimi, 93 perc

Frederick Treves, az idős jogász a következőket mondja Miss Marple-nek: "Szeretem a jó detektívregényeket. De, tudják, egyik sem a megfelelő momentummal kezdődik! Folyton a gyilkossággal kezdik. Pedig a gyilkosság már a vége. A történet már jóval előbb elkezdődik... olykor évekkel előbb... Mindazon okokkal és eseményekkel, melyek egyszer csak bizonyos embereket egy bizonyos időben, s egy bizonyos helyen összehoznak." A tökéletes Agatha Christie-féle krimirecepthez már nem is kell más ezeknek a bizonyos személyeknek a részéről, mint némi pénzsóvárság, féltékenység és rengeteg gyűlölet.

rendező: David Grindley
író: Agatha Christie
forgatókönyvíró: Kevin Elyot
zeneszerző: Dominik Scherrer
operatőr: Sue Gibson
producer: Karen Thrussell
vágó: Paul Garrick

szereplő(k):
Geraldine McEwan (Miss Jane Marple)
Tom Baker (Frederick Treves)
Saffron Burrows (Audrey Strange)
Alan Davies (Mallard)
Julian Sands (Thomas Royde)
Zoe Tapper (Kay Strange)
Paul Nicholls (Ted Latimer)
Greg Wise (Nevile Strange)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2014. október 28. Nézettség: 1,273


Videó lista megjegyzések

Vozáry Klára
vasárnap, 2015. október 11. 01:01
már bejelntkeztem, a shakeaspeare indul, de miss marple nem
Gratulálok! Jól elcsesztétek ezt a klassz oldalt!
Vozáry Klára
vasárnap, 2015. október 11. 01:02
Lovat csináltatok a kurzorból, de a film nem indul! Minek ez a két csillag? meg hogy Floridában tanult-e a magyar? Hát, persze ott! De egy magyar egyetem nincs felsorolva! Ezt már csak amerikában lehet használni?! A fene essen belétek!
Kovács Lóránt
vasárnap, 2015. október 11. 17:37
Én személy szerint immár hét éve szerkesztem az oldalt. Nagyon sokan vagyunk akik ezt teszik. INGYEN.Sőt még pénzbe is kerül, szerverek, légkondi, sávszélesség, satöbbi.

A magyarvagyok oldal egy közösségi oldal. Ahol sok MAGYAR EMBER, fiú, lány, letett már sok dolgot az asztalra.

A filmnézés csak egy KIS RÉSZE az oldalnak. Erre jött a google, és LEZÁRTA a filmeket, valami reklámok miatt (mellesleg értsétek meg, hogy NEM A MI REKLÁMAINK VOLTAK, mivel mi nem is tárolunk videót, mi csak megosszuk azokat. A videótárolók kaszáltak, kaszálnak a reklámokból, nem mi.)
Volt két esély. Vagy töröljük a filmeket a blokk miatt, vagy meghagyjuk, és akkor csak a tagok és a közösség láthatja azokat.
Megértem azokat, akik meg voltak szokva azzal, hogy mindent ingyen megkaptak. a filmezés továbbra is ingyenes az oldalon.

A két csillag szükséges, ahhoz hogy Magyarvagyok közösségi tag légy.

Mi a baj az adatok kitöltésével? Hiszen csak azért van, hogy esetleg volt iskolatársak, egyetemi társak egymásra találhassanak.
A magyarvagyoknak van a legnagyobb iskola adatbázisa az egész kárpát medencében. Mi vagyunk az egyedüliek akik a kárpát medencét egyben kezeljük. Mi ebben a rossz? Sokszor bebizonyítottuk már a hét év alatt, hogy nem élünk vissza mások adataival.
Egyébként is, a profil beállításánál, az adatok módosításánál úgyis be lehet állítani, hogy csak családtagok, vagy senki nem láthatja a profilod. remélem mindenkinek válaszoltam. Legalább annyit érdemel ez a közösségi portál, hogy két csillagot gyűjthess. mert akkor minden olyat látni fogsz amit a google és más nem. ennyire egyszerű.

Van más megoldás is... Mindenki elmehet színházba, moziba, vagy olvashat könyveket. Tisztában vagyok vele...

Nekünk az is rengeteg pénzbe került, hogy a google blokk után behozhassuk ezt a csillagos rendszert. ez volt az egyetlen megoldás.

Ézért arra kérünk mindenkit, legyen megértő.