Hóhatár - A félelem felpörget (Extreme Ops)

Hóhatár - A félelem felpörget (Extreme Ops)

1 videó - 2002
színes, magyarul beszélő, angol-német-luxemburgi-amerikai akciófilm, 93 perc

A reklámszakember Jeffrey (Rupert Graves), a rendező Ian (Rufus Sewell) és az operatőr Will (Devon Sawa) arról híresek, hogy a gazdag megbízóik termékeit sikeresen reklámozó filmet bármi áron leszállítják - még ha ez egy majdnem 40 m-es vízesésen kajakkal való átkelést is jelent. A team ezúttal kivitelezhetetlennek tűnő feladatot vállal: egy új digitális videókamerát akarnak reklámozni úgy, hogy felveszik három kiváló síelő bravúrját, amint leköröznek, sebességben túlszárnyalnak egy lavinát.
Az osztrák Alpokba tartó forgatócsoporttal utazik a gyönyörű síversenyzőnő, a lesiklás bajnoka, Chloe (Bridgitte Wilson-Sampras), a vadóc snowboardozó Kittie (Jana Pallaske) és a 19 éves, mindennek fittyet hányó fenegyerek, Silo (Joe Absolom). A stáb az ausztriai Karawanken-hegylánc egy csaknem 4000 m magasságban fekvő, üdülőhelyen üti fel táborát, a jugoszláv határ közelében, ám hamarosan rájönnek, nincsenek egyedül. A szerb háborús bűnös Pavle (Klaus Löwitsch), aki nemrég lelte "megrendezett" halálát egy repülőgép szerencsétlenségben, itt bujkál a hegyekben, egzotikus barátnője Yana (Liliana Komorowska), fia Slavko (David Scheller) és egy egész terrorista banda társaságában, akik mindenre elszántak szörnyűséges küldetésük teljesítése érdekében - ha kell, megölnek mindenkit, aki az útjukba akad.
Így az eleve veszélyesnek ígérkező, merész mutatvány még a vártnál is veszedelmesebbnek bizonyul. A síelő álomcsapat és a bátor forgatócsoport immár az életéért küzd.


szereplő(k):
Rupert Graves (Jeffrey)
Rufus Sewell (Ian Fintach)
Devon Sawa (Will Flaky)
Bridgette Wilson (Chloe Weston)
Heino Ferch (Mark)
Joe Absolom (Silo)
Jana Pallaske (Kittie)
Rade Radović (Jaksa)
Heinrich Schmieder (Goran)
Liliana Komorowska (Yana)
David Scheller (Slavko)

Hóhatár - A félelem felpörget

 
   

Hóhatár - A félelem felpörget



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videa.hu videó.
Segítség a videa.hu típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2014. július 7. Nézettség: 427

Tetszik