Leslie Nielsen & Jamie Lee Curtis - Prom night - Szalagavató

Leslie Nielsen & Jamie Lee Curtis - Prom night - Szalagavató

0 videó - 1980
feliratos, kanadai horror

A '70-es évek végén, a '80-as évek elején a horroron műfajon belül beindult a slasher kategória és erre több karaktert most nem is pazarolnék megtettük már máskor és úgy gondolom ezzel azért a rajongók többsége tisztában is van. Sok ilyen jellegű produkció született ekkor, egy részük igazi klasszikussá, kult horrorrá vált, míg mások jók és tűrhetőek voltak, no meg ugye nyilván a futottak még kategóriások filmek is képviseltették magukat.

A Prom Night nem feltétlen tartozik az utóbbi kategóriába, de az eredeti film itthon nem feltétlen számít ismertnek, pedig Jamie Lee Curtis és Leslie Nielsen is tiszteletét tette benne. Persze a nagy nevek ellenére ez valóban egy egészen gyengére sikerült darabolós horror.

A sztori nem túl bonyolult, de ezt ne is vessük a készítők szemére, hiszen melyik slasheré az? A történet elején néhány gyerkőcöt ismerhetünk meg, akik egy elhagyatott intézetben bújócskáznak, amikor pár másik fiatal is arra téved és egyikőjük úgy dönt beszáll a játékba. Azonban a bent játszó gyerkőcök valami borzasztóan logikátlan elmeroggyanás következtében vérszomjas módon szeretnének ráijeszteni, ami annyira sikeres lesz, hogy a kis csaj, kizuhan az ablakon és meghal.

Ezután ugrunk pár évet az időben és a gyilkos gyerkőcök szalagavatójához érünk. Hőseink persze még mindig megőrizték halálos kis titkukat, hogy miattuk halt meg a kis lány. Igen ám, de a nagy készülődés közepette érdekes telefonhívásokat kapnak és úgy tűnik valaki a nyomukban van és felfedték titkukat.

Fogyatékos hőseinknek ez persze nem akar leesni, a szalagavató estéjén pedig végül csak megjelenik a titokzatos gyilkos és egyenként elkezdi lemészárolni antihőseinket.


rendező: Paul Lynch

szereplő(k):
Leslie Nielsen (Mr. Hammond)
Jamie Lee Curtis (Kim)
Casey Stevens (Nick)
Anne-Marie Martin (Wendy)
Antoinette Bower (Mrs. Hammond)
Michael Tough (Alex)
Robert A. Silverman (Sykes)
Pita Oliver (Vicki)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: kedd, 2014. április 29. Nézettség: 446

Tetszik