A zsaru családja 1. - 3. (Family of Cops)

A zsaru családja 1. - 3. (Family of Cops)

0 videó - 1995
színes, magyarul beszélő, amerikai thriller

1. A zsaru családja (1995)
Paul Fein, a rendőrfőnök (Charles Bronson) egy erős és büszke családfője famíliájának. 2 fiát, 2 lányát és jó néhány unokáját egyedül neveli azóta, amióta felesége meghalt. A haláleset után szinte teljesen eltávolodott a külvilágtól, még gyermekei elől is elmenekült. Bár alapjában véve kedves, közvetlen és társasági embernek mondható, mégis munkájába temetkezett, hogy kerüljön mindenfajta érzelmi rizikót. Most, idősebb korában jön rá erre a nagy hibára, és mindent megtesz, hogy jóvátegye tévedését.

2. A zsaru családja 2. - A hitszegők (1997)
A város orosz negyedében megölnek egy papot gyóntatószékében. Paul Fein kapja az ügyet, aki gyerekkorát a negyedben töltötte. Visszatér emlékei színhelyére és szembesül a még mindig élő antiszemitizmussal és a bizalmatlan orosz közösséggel. A nyomok eleinte egy titkos vallási társaság, majd egyre inkább az orosz maffia felé terelődnek. Megpróbálják Pault és családját megfélemlíteni, ám ügyvéd lánya és szintén zsaru idősebbik fia segítségével veszteségek nélkül oldja meg az ügyet, és végre megbékélhet rossz emlékeivel is.

3. A zsaru családja 3. - Lezáratlan akták (1999)
Paul Fein (Charles Bronson) felügyelő és fia, Ben, nyomoz Philip Chandler és felesége meggyilkolásában. Az első gyanúsítottak közt szerepel Chandler fia, Evan, de őt hamarosan fejlövéssel találják az autójában. Az ügy tovább bonyolódik a rendőrfőnök meggyilkolásával, ami Feinéket elvezeti Milwaukee legizgalmasabb éjszakai szórakozóhelyére, a Havana Club-ba, amely kedvenc gyülekezőhelye a jogászoknak, sportcsillagoknak, bankároknak és még magának a polgármesternek is. A Fein család hamarosan rájön, hogy a füstnél több is van a Havana Club levegőjében.

rendező: Ted Kotcheff
író: Joel Blasberg
operatőr: François Protat
zene: Peter Manning Robinson
vágó: Ron Wisman

szereplő(k):
Charles Bronson (Paul Fein)
Daniel Baldwin (Ben Fein)
Barbara Williams (Kate Fein)
Angela Featherstone (Jackie Fein)
Lesley-Anne Down (Anna Novacek)
Sebastian Spence (Eddie Fein)


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szerda, 2014. április 16. Nézettség: 1,629