Élet A Holdon

Élet A Holdon

2 videó - 2008
Nyolc részes dokumentum fílm a Holdról,a felszín alatt lévő bázisokról,idegen civilizációk ott létéről.A filmben szakértők és a NASA volt alkalmazottjai mondják el a tapasztaltakat,tárják a néző elé a bizonyítékokat. Arra rávilágítva,hogy bizonyíthatóan intelligens tevékenykedés folyik a Holdon és a Földről induló expedíciók nem mást szolgáltak,mint a korábban már sejtett ott bázisozó idegenek meglátogatását.

Ami tény,a Holdat megfigyelő csillagászok évszázadok óta látnak erős fényvillanásokat,volt olyan év,mikor 600 körüli villanást számoltak össze.

Nagyobb méretű köveknek tünő tárgyak elmozdulására sincs magyarázat,hisz a Hold nem aktív égitest,geológiailag halott.Mára már azt is elismerték a kutatók,amit régóta tudtak,csak elhallgattak,hogy a Hold belsejében hatalmas üregek találhatók,ami mesterséges képződmény lehet,természetes létrejövetelükre nincs magyarázat.

A felszínen bejáratokhoz hasonló nyílásokat is felfedezni vélnek a Hold fotók elemzői,kiálló toronyszerű alakzatok,kupolák társaságában.

Lehetséges hogy az idegenek nincsenek is oly messzire tőlünk,mint ahogy azt gondolnánk?

David Icke - A hüllők és a Hold (magyar felirat)
David Icke - Az igazság a Holdról

 
   

David Icke - A hüllők és a Hold (magyar felirat)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: szombat, 2011. november 5. Nézettség: 5,180

Tetszik