Izrael nem reklámozott, valódi története

Izrael nem reklámozott, valódi története

28 videó - 2009
Ted Pike monumentális új videofilmje adatokkal alátámasztja a zsidó állam (csak a zsidók állama) eltitkolt történetét. A "Miért vérzik a Közel-Kelet" egy tragikus történetet mond el, egy olyan történetet, amit el kell mondani, hogy felébredjen a társadalom lelkiismerete és megértse, átérezze azt a kilátástalan, embertelen életet, ami kiskorú gyermekeket és nőket is tömegével kényszerít az öngyilkos merényletre.

Az Irán elleni támadást akár keresztes háborúnak is el lehet adni a gaz iszlamista fundamentalista terrorista és egyéb „ista muzulmán irániak ellen. Akik még soha senkit nem támadtak meg, ellentétben...
De had ne soroljam a „dicső felszabadítókat. Már eddig minden legújabb kori „keresztes háborúban kibújt a szög az zsákból, vagyis Izrael. Egyébként Izrael pedig 2008-ban karácsonykor kezdte leöldösni a gázai palesztinokat, amikor a keresztény világ szintén ünnepelt.
Meg jegyszem Irán körül régóra szorul a hurok. Irán Izrael, és behemót bátyója, az USA legfőbb ellensége. Mert az arabokkal ellentétben Iránt sem megfélemlíteni, sem megvásárolni, sem megszállni nem sikerült. Amennyiben az iráni ellenség külső segítséggel sem tudja megdönteni a rendszert (külön rádión szórja a lázítást az USA Iránba) , márpedig nem, akkor úgy tűnik, hogy életbe lép az iraki megoldás.
Az arab világ meghatározó rezsimjei Washingtoni pénzügyi és katonai támogatásból élnek, éppúgy, mint az elvben ősellenség, de a Washingtoni pénztárnál az megvásárolt arabokkal együtt sorban álló Izrael (persze Izrael sokkal többet kap,) az arab államok többsége Washington, és ez által közvetve Izrael szövetségese. Akarva akaratlanul. Megszállottan, vagy már megszálltan. Egyiptom Szaúd-Arábia, Jordánia, Irak, és az Öböl-mentiek. Irak kivételével mind szunnita, és gyűlölik az Iszlám radikális, népies, forradalmárkodó síita felekezetét képviselő, és ráadásul nem arab, hanem ősi perzsa eredetű Iránt. A szunnita, konzervatív, anti-demokratikus de Amerikának mégis elfogadható, - mert kezes bárány arab rezsimek Iránban veszedelmes felforgatót látnak ezért ellene egy háborút bizony támogatnának. Most már az oroszok is kifaroltak Irán mögül. Cserébe Moszkva szabad kezet kap Washingtontól, hogy otthon leszámolhat a „liberálisokkal. És Washington már nem bánja, amiért Putyinék kinyírták a hatalomból a zsidó „származású ipar- és bányamágnásokat. Hodorkovszkíjt, Berezovszkíjt, Buszinszkit, és társaikat. Az oroszok szabad kezet kaptak az amerikaiaktól a volt szovjet térség egy részében is. Amelyet saját befolyási övezetüknek tekintenek. A Kaukázusban, Ukrajnában Közép-Ázsiában Ez utóbbi fontos gázmezőket rejt, amelyek majd a Nabukkót látnák el, mire megépül, ismét csa orosz tulajdonú gázzal. És cserébe mert Washington lemondta Cseh- és Lengyelországi rakéta telepítéseit Moszkva nem szállította le Iránnak a megígért modern S-300-as légvédelmi rakétarendszert, amivel Teherán kivédhetné az izraeli-amerikai légicsapásokat. Ezt a rakétarendszert Moszkva Szaúd-Arábiának adta el, vagyik Irán legfőbb arab ellenfelének. Véletlenül? Az Izraeli katonai és kémgépeknek mi ideális gyakorlóterep vagyunk. Itt Otthon érzik magukat mint gáza és Ciszjordánia fölött. Háborítatlanul azt csinálnak, amihez kedvük támad. A magyarországi légvédelemtől nem zavartatva. Pedig air-force van, ugyebár vagy nincs? Megvettük a méregdrága, levegőben utántölthető harci gépeket. Ha lenne mivel, és főleg lenne miből utántölteni. A grippenek pilótái a betonon csücsülve kémlelhetik a magyar eget. Miközben az izraeli kollégák őket „kémlelik odafentről. Nemrég Nógrádi György mondta itt a világpanorámában, hogy ma a NATO nem akar háborút Irán ellen. De hogy holnap reggel mi lesz? Azt nem tudjuk. Irán területén ringott sok nemzet bölcsője (a mienk is), és talán itt lesz e nemzetek temetője is. Mellesleg Irán ugyanolyan távolságra van Izraeltől, mint Magyarország „gyakorlati okokból. Bár távolabb, mint ama nevezetes makói „keresztes vitéztől Jeruzsálem.

"Izrael eredete"
8 Zsidó Bosszúállók
1946-47-Izrael állam megszületése
A CIONIZMUS NEM EGYENLŐ A ZSIDÓ HITTEL!
A holokauszt megtorlói 2018
A mai vélt zsidóság eredete
Amnesty International: Izrael háborús bűnöket követett el tavaly nyáron Rafahban
A zsidókról
Benjamin Freedman szemfelnyitó beszéde 1961 ben
Egy zsidó tábornok fia, a hazugságojról!
Elég volt Izrael krokodilkönnyeiből! (Norman Finkelstein)
Holland úriember visszaadja holokauszt kitűntetését izraeli követségnek gázai mészárlás miatt
Ilyen is van: "hamis" New York Times-okat osztogattak békepárti zsidók az amerikaiaknak
Izrael megszűnéséért imádkozunk YouTube 360p
Izrael nem ad építési engedélyt a ciszjordániai palesztinoknak, majd ledózeroltatja otthonaikat
Izrael nem reklámozott, valódi története
Izrael nem reklámozott, valódi története 1
Izrael nem reklámozott, valódi története 2
Izrael nem reklámozott, valódi története 3
Izrael nem reklámozott, valódi története 4
Izrael népe - Felsőbbrendű zsidóság (javított) (Wake UP People!)
Jehova a zsidók gyilkos istene.
Meddig tűrhető az izraeli terror?
Miért vérzik a Közel-Kelet - Ted Pike filmje
Pusztító migráció - Raffay előadása a zsidók bevándorlásáról
Ted Pike a zsidóságról
Zsidó terrorista tömeggyilkosok, akik később Izrael állam vezetői lettek - Időrosta (2013-09.14)
anticionista rabbi: Izrael megszűnéséért imádkozunk

 
   

"Izrael eredete"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2011. november 3. Nézettség: 2,207

Tetszik