River Monsters Season

River Monsters Season

6 videó
River Monsters egy brit és amerikai vadvédelmi dokumentumfilm televíziós műsor számára készített Animal Planet által Icon Films of Bristol, Egyesült Királyság. Házigazdája extrém horgász és biológus Jeremy Wade, aki utazik szerte a világon, hogy megkeresse a legfélelmetesebb édesvízi gyilkosok. Keresi a nyomokat, szemtanúk és történeteket emberekről, akik hurcolták víz alatti ezek ördögi ragadozók, megpróbálja elkapni a legnagyobb példányok, majd engedje vissza a vadonba. Az a célja, hogy megmentse ezeket a ritka lények a kihalástól, és hogy segítsen az embereknek megérteni az igazságot mögött a szörnyű támadások az emberekre.

River Monsters egyike lett a legnézettebb, legsikeresebb programok Animal Planet történetében, és az egyik legnézettebb sorozat a Discovery Channel is. Az USA-ban, csak a rövidített változata látható, és egyes állatok Jeremy műsorok csak levágni. A hiányzó jeleneteket csak akkor jelennek meg, amikor premierje ITV (eredetileg vasárnap ITV1) az Egyesült Királyságban.
River Monsters utazik világszerte Suffolk -born Brit [1] host, biológus, kalandor és extrém horgász Jeremy Wade felfedezni a folyók és tavak, hogy kiderüljön, a lények mögött helyi folklór és megrázó történetek a szörny hal. A műsor vette a nézőket, hogy Németország, Spanyolország, Olaszország, Skócia, Izland, Norvégia, Argentína, Ausztrália, Új-Zéland, Pápua Új-Guinea, India, Japán, Oroszország, Suriname, Brazília, Etiópia, Uganda, Dél-Afrika, a Kongói Köztársaság , Mongólia, Guyana, és az amerikai államok az Alaska, Florida, Missouri, Oklahoma, Texas és Vermont.

Az első szezonban, Wade heti küldetést kellett őt keresve piranha, goonch harcsa (végzett vizsgálatok során a Kali folyó goonch támadások), aligátorhal, harcsa, Arapaima, piraíba, és egy édesvízi faj cápa, a bika cápa. Mindegyik állítólag halálos lények homály fedi a rejtélyt. A show is összpontosít elmagyarázza a lények táplálkozási szokásai, viselkedése és a védettségi állapot. Újraadja az epizódok feliratokkal mutatja a színfalak mögött kommentár a fogadó a bizonyos epizód is látható mindkét Animal Planet és a Discovery Channel. Ezek az epizódok mennek a cím River Monsters: leakasztotta.

A második évadban a River Monsters kezdődött szellőztetés április 24-én 2010-ben, bár az első epizód, melynek címe: "Demon Fish" először a Discovery Channel március 28-án 2010. Ebben a szezonban áll 7 epizód, és úgy nézőket a Kongó folyón és más távol-és -Széles helyeken. Az epizód, "Halál Ray", Wade elkap egy vemhes nőstény óriás édesvízi rája, a legnagyobb hal, amit valaha fogott. Később szül két kölykök miközben azt is vizsgálja Wade és a csapat a biológusok. Ebben a szezonban jellemzi a fehér tokhal, Wade egy másik hatalmas fogás (bár azt mondta, ez az ő legnagyobb fogás valaha, a rája elkapta egy korábbi epizódban még nagyobb volt, így a "alaszkai Horror" valószínűleg filmre korábban).

River Monsters Season 1 Ep1 HD 720p
River Monsters Season 1 Ep3 HD 720p
River Monsters Season 1 Ep4 HD 720p
River Monsters Season 1 Ep5 HD 720p
River Monsters Season 1 Ep6 HD 720p
River Monsters Season 2 Ep3 HD 720p

 
   

River Monsters Season 1 Ep1 HD 720p



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2015. november 22. Nézettség: 490

Tetszik