Vad Kolumbia (Wild Colombia )

Vad Kolumbia (Wild Colombia )

0 videó - 2014
Dokumentumfilm

1. A legek tengerpartja
Chocó több tekintetben is egyedülálló vidék Kolumbiában: egyrészt az egyetlen megye, mely a Csendes- és az Atlanti-óceánnal is határos, másrészt itt található a földkerekség egyik legcsapadékosabb pontja. Látogasson el egy lenyűgöző tengerparti esőerdőbe, melynek biodiverzitását még felbecsülni se tudjuk, mert az itt élő fajok nagy része még felfedezésre vár.

2. A természet kincsestára
Kolumbia közepén egy magányos homokkővonulat emelkedik magasan az amazóniai rengeteg fölé: a híres Serranía del la Macarena, melynek különleges bozótos-szavannás élőhelyegyüttesét elsőként nyilvánították nemzeti parkká az országban. A filmben látogasson el velünk erre a vízesésekkel tarkított, felbecsülhetetlen ökológiai értékű vidékre!

3. Chiribiquete - Utazás Amazónia szívébe
Az amazóniai vadon közepén egy járhatatlan, alig ismert világ rejtőzik: a misztikus Chiribiquete, melynek erdős rengetegét a beszámolók szerint tavak, folyók, kanyonok és ősi népek toronyszerű építményei teszik mozgalmassá. De mi rejlik még itt? A filmben egy angol biológusnő és egy kolumbiai fotós beveti magát a rengetegbe, eddig ismeretlen fajok és kultúrkincsek után kutatva.


 
   



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez videó.
Segítség a típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: csütörtök, 2015. május 28. Nézettség: 432

Tetszik