Alkímia és a Fenevad Képének felemelkedése

Alkímia és a Fenevad Képének felemelkedése

1 videó
Sokan úgy hiszik, hogy az alkímia csupán egy hamis tudomány, aminek célja az arany előállítása egyszerű fémekből. A valóságban az alkímia egy okkult metafora, ami alatt az ember jelenlegi bukott állapotából isteni, vagy felemelkedett állapotba történő átváltozást értik művelői. Az élet elixírének, vagy a hosszú élet titkát ígérő bölcsek kövének felfedezése évszázadok óta része a mitológia csalogató üzeneteinek.

A tudomány fejlődésével és a modern technológiák érkezésével azonban ezek az alkímiai filozófián alapuló okkult vágyak elérhetőnek tűnő közelségbe kerültek. A Bibliából arra lehet következtetni, hogy eljön az idő, amikor egy hamis próféta, a Sátán erejével létrehoz egy „képnek” nevezett valamit, amibe „lelket lehel” és eléri, hogy akik nem imádják ezt a képet, azokat megöljék.

Lehetséges, hogy a Jelenések 13-ban leírt jövőbeli események már a szemünk előtt folynak? Elképzelhető, hogy a mesterséges intelligencia, a szingularitást célzó törekvések és a transzhumanista mozgalom előretörése mind szerepet kapnak a világ utolsó nagy elhitetésében, amelynek célja az emberiség leigázása, elhitetve sokakkal, hogy a Fenevad Bélyege nem egyéb, mint a régóta keresett Bölcsek köve?

A fenti film ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Alkímia és a Fenevad Képének felemelkedése - Az elhitetés kora 2.

 
   

Alkímia és a Fenevad Képének felemelkedése - Az elhitetés kora 2.



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: hétfő, 2015. január 26. Nézettség: 796

Tetszik