Hiriko elekt autó

Hiriko elekt autó

4 videó
A Hiriko egy összecsukható kétüléses városi elektromos autó, által kidolgozott a Hiriko Driving Mobility konzorcium a Baszkföldön . Az elektromos autó a kereskedelmi végrehajtása CityCar projekt által kifejlesztett a Massachusetts Institute of Technology Media Lab 2003 óta. A név Hiriko származik a baszk szó a "városi"auto.
Három változat kidolgozás alatt vannak: a Fold microcar, a Alai, a kabrió, és a Laga, egy kis teherautó. A Hiriko kifejezetten rövid távú városi carsharing programok és önkormányzati flották. A gyártási vizsgálatban 20 gyártás előtti autók kezdődött Vitoria-Gasteiz , Spanyolország, 2012 júliusában. A kísérleti program a tervek szerint kerül sor Németországban 2013-ban, hogy integrálja a Hiriko Fold a Deutsche Bahn 's vasúti szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a lehetőségét, hogy a jármű parkolt az állomásra, amellyel a teljes utolsó mérföld az út a végső úti cél.
A termelés tervezett második negyedévben a 2013 kiskereskedelmi szállítások kezdetben tervezett kezdődik 2014-ben, áron induló 12.500 € (US $ 16,400), valamint az akkumulátor bérleti díjak. 2013 májusában a Hiriko konzorcium bejelentette, hogy projekt a nehézséget, hogy továbbra is a kereskedelmi fejlesztési fázis miatt a finanszírozás hiánya. Tovább a Wikipédiában.

Fold-Up Car of the Future - "Hiriko"
Hiriko City Car de
Hiriko folding electric car - full demo
We designed the compact, foldable Hiriko car

 
   

Fold-Up Car of the Future - "Hiriko"



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide

« Előző
Létrehozás dátuma: vasárnap, 2014. január 5. Nézettség: 536

Tetszik