Hiteltársulás - Frankcsapda - előadások

17 videó - 2011
A Hiteltársulás tagjai olyan devizahitelesek, akik végtörlesztenének, de ehhez nem kaptak megfelelõ forinthitelt. Már több ,mint 11.000-en vannak ,mintegy 133 milliárdos hitelállománnyal.
http://hiteltarsulas.hu
Doubravszky György, Dr. Domján László, Kassai Lajos, Makkos Albert, Szalay Ádám TV2, Balogh Ottó, Palacskó András, Medvegy Miklós, Kiss Kornél közreműködésével Frankcsapda konferencia majd Hiteltársulás...

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Hiteltársulás - Frankcsapda



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2011. október 20. Nézettség: 1,114

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2011. október 20. 16:35
Sikerült áttörést elérnie a Hiteltársulásnak, a kormány Matolcsy Györgyöt nemzetgazdasági minisztert jelölte ki, hogy tárgyaljon a szerveződéssel – jelentette ki Doubravszky György ötletgazda az m1 Ma reggel című műsorában. A Hiteltársuláshoz eddig 11 ezer hiteles csatlakozott, ők mintegy 133 milliárd forint hitelállománnyal rendelkeznek.

Mint mondta: nem pénzt kérnek, hanem támogatást az államtól. Hangsúlyozta, hogy három megoldásban gondolkodnak: bekérnek a Magyarországon működő bankoktól olyan ajánlatokat, melyeket szakmailag elfogadhatónak tartanak (BUBOR plusz két százalék referenciakamat), ezeket ismertetik a bajba jutott devizahitelesekkel. Kidolgoztak egy koncepciót egy 21. századi bankra, melynek egyetlen központja lenne, és a neten nyújtana professzionális szolgáltatást, az iratokat pedig futárszolgálat hozná-vinné. Ebbe vagy az állam, vagy egy Magyarországon még nem jelen lévő, kereskedelmi bank szállhatna be – magyarázta Doubravszky György. Hangsúlyozta: eddig csak kisebb bankok álltak velük szóba, de nemrég már egy nagybank is megkereste őket.



KÖZHÍRRÉ TÉTETIK:akinek van youtube reg.-je,az kérem rakja fel ezt a beszélgetést oda: videotar.mtv.hu/Videok/2011/10/20/06/A_kormanyhoz_fordult_a_hiteltarsulas_segitsegert.aspx

Report/Mark as SpamHiteltársulás
OKTÓBER 28. PÉNTEKEN 24.00 ÓRAKOR
AZ ALAPÍTÓK REGISZTRÁCIÓJA LEZÁRUL

Okt.27.:
Holnap(okt.28.-án) éjfélkor a regisztráció első köre lezárul. Az addig regisztráltak az „Alapító”, az utána regisztrálók a „Pártoló” státuszt kapják. MIÉRT?
Ezzel is szeretnénk megköszönni a bizalmat, ami lehetővé tette, hogy a „normális forinthitel” lehetőségének gondolata egyre több emberhez eljusson. Lehetővé tette, hogy az események „el...szenvedői” helyett sorsunk formálóivá váljunk. Mindezt 21 nap alatt!
Az egységből fakadó erőnek köszönhetjük, hogy WEBBANK gondolatunk, mely először csak maró gúny és kritika céltáblája volt, értő figyelmet kapott. A Heti Válasz mai számában Matolcsy György miniszter úr interjújában ez szerepel: „a rendszerben egy állami alapítású lakossági bank is szerepet kaphat”. A bankok számára világos üzenet: ha nincs verseny, majd csinálunk! Úgy legyen! :-)
Osszátok meg minél többen! Később ne mondhassa senki, hogy „miért nem szóltatok nekem?”
1 megjegyzés | 1 / 1 oldal