Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Varga Lajos Jó Laja

Blogjai


 

70-es



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2014. november 20. Nézettség: 394

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2014. november 20. 11:54
Szerintem, szégyen hogy egy ilyen videót közre adnak,amikor aktív dolgozója voltunk a társadalomnak akkor jó volt a létünk, most pedig egyre jobban útban vagyunk! Megyünk dolgozni HA lesz mit! Az eutonáziát meg tartsák meg maguknak aki kitalálta. Disznó világ! Erre van eszetek, mindent tönkre tenni de hogy egy jobb világot teremtsetek arra nincs !!!
Egy 70-es NYUGGER.
csütörtök, 2014. november 20. 19:03
Megáll az eszem ! Miféle emberek azok , akik így gondolkodnak ? Leendő gyilkosok ! Aki ma hetven , ezelőtt 20 , 30 , 40 évvel dolgozott , adót fizetett , a mai középnemzedéket tartotta iskolában , egyetemen , felépített egy országot , azért , hogy most gúnyt űzzenek belőlük ! Kinek van joga erre ? Aki így vélekedik , annak nincs anyja , apja ? Annyit papolunk a szeretetről , ugye , hogy csak érzés nélküli mese minden ! Mindent csak a testnek , a testi kényelemnek , háznak , autónak , sok pénznek , ennyi a cél ! Mindent egyszerre ! Mert megérdemled ! Mossák az agyad ! Szégyen ! Azért hiszem , hogy sok fiatal nem így gondolkozik és tiszteli szüleit , nagyszüleit .
péntek, 2014. november 21. 05:40
mi ez az ökörség..??? kötelességünk az apáinkat, anyáinkat mindhalálig szolgálni...még egy ilyet...ennyi agybeteg embert...ez nem Japán meg nem a sivatag...egyszer te is meg öregszel apám....ha......tanárnéni én magával egyet értek.., meg Horányi úrral is...tisztelet..
péntek, 2014. november 21. 22:11
Nem azzal van a baj, hogy a társadalom nem tudja kitermelni a nyugdíjat, hanem azzal, hogy ennek a T. felelősei képtelenek átreformálni és rendbe tenni. Erre nem is szabadna gondolni! Mit szóltak volna hozzá, ha még gyermekkorban azt mondták volna a szülők, /akik most terhet jelentenek/ hogy nincs aki kitermelje a gyereknevelésre valót, valamit tenni kell! ? Ők felelősséget vállaltak értünk, nekünk u úgy kötelességünk! Ha valakinek más járna ezzel kapcsolatosan a gondolatában, gyorsan verje ki, és nehogy hangot merjen neki adni! Ez már igazán nagy szegénységi bizonyítvány. Idősekkel foglalkozom sok éve és nem igaz, hogy ekkora a baj, legalábbis nem ebben a formában. Amíg milliárdokat fektetünk luxusokba, stadionokra és hasonlókra, hogy lehet, hogy valakinek ilyen jut az eszébe, hogy az idős meg teher! Szégyellje el magát! Ezt a filmet talán egyes szám egyes személyben kellett volna megcsinálnia, mert ez valószínű csak neki jelent problémát és nem bolondítani a jó népet ilyen haszontalansággal! Én is hiszem, hogy jó érzésű emberek még többen vagyunk!!
5 megjegyzés | 1 / 1 oldal