Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Dr. Dávid Tamás prof. rák elleni harc.mpg



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Oktató magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2011. december 24. Nézettség: 1,317

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

vasárnap, 2011. december 25. 08:42
Erről a csoda -teáról :A betegek tapasztalatai szerint a prof. ur-együtt a másik: Dávid prof. ral /jól meggazdagodott már, de a fű hatása olyan, mint a szentelt vizé. Most szódabikarbónás infuzióval biztatja a betegeket-és ez is jól hozza az anyagiakat.

Kár nekünk, laikusoknak szakmai kinyilatkoztatásokat tenni. Legyen boldog, aki nem kell keresse a gyógyulás mikéntjét! A betegek részére létezik ma is gyógymód. A baj az orvosetikával van, akik nyálcsurgatva lesik - akár a haldoklók utolsó fillérjeit is, de elfelejtenek szóbaállni a gyógyitás részeként e kihasználható pénzforrásaikkal.

Bölcs- bölcs és szakszerü a prof. nyilatkozata -és igaz is lehetne, de ... nem esik szó a nem érintettek durva provokativ okoskodásának, érzéketlen , embertelen tapintatlanságának jelentőségéről, ami visszaveti a gyógyulás állapotában lévő betegek lehetőségeit is., mivel a pszichének ezesetben is óriási a jelentősége.


Ezért kértem számtalanszor itt, a közösségi oldalon, hogy hagyjátok már abba a szaktanácsadást, mert jóindulatból is csak a stressz növekvő negativ erejét fokozzátok...és bármilyen furcsa is, de rajtam kivül is vannak- vagy voltak az oldalon érintettek, akik nem itt fogják megtalálni, vagy megkeresni a megoldást.,kiváltlképp, ha kárörvendő un. ráolvasásokból is jut minegyiknek a kedveskedő magán-üzenetekben.

/Mi, betegek- kapcsolatban vagyunk egymással-és egyöntetüen azt kérjük, legyen már elég./



Ha minden oldott pillanunkban- amikor ide menekülünk , arculcsap bennünket a -" mi egészségesek, tudunk ám tanácsot adni"- aktuális rémsége, bizony nagyon rosszul reagálunk e visszatéró emlékeztetőkre.

Hagyjatok bennünket gyógyulni, hagyjatok emberűl élni-és megköszönjük az emberséget.


Nem sok értelme van ujból és ujból provokálni e bizonytalan tudományokkal, amik az egerek szintjén ideig-óráig müködnek, de ha baj, van, embernél radikális megoldás kell.

Legyünk inkább megfontolt EMBEREK, ha már annak születtünk!Megértésetekre számitunk: Bedit
2 megjegyzés | 1 / 1 oldal