A Belső Föld

5 videó - 2011
Úgy tartják,jelenleg a Föld két rezgés szinten létezik: egy külsőben ami alacsonyabb rezgés szinttel bír, illetve egy belsőben ami magasabb szintű. A külsőt mindenki ismeri, hiszen itt élünk. A belsőről viszont annál kevesebbet tudunk, hisz rezgésszintünk fejletlensége nem enged hozzáférést, élhetőséget és betekintést oda. Mára egyre több bizonyíték lát napvilágot arra vonatkozóan, hogy nem rétegesen összefüggő Földünk, hanem üreges és nagy erőbehatásokra mint robbanás, becsapódás, kong mint egy belül üreges,üres harang.

Persze a sok okos tudós a kormányok ráhatására kitalálták a Föld belső szerkezetét.Igen,kitalálták elméletüket,mivel amúgy is hiányos tudásukhoz kellet elméletet gyártaniuk, s kis ráhatással a kormányoknak jól jött hogy legyen mivel elfedni az igazságot.

Elméleteink nagy része hibás és szándékos ráhatással manipulatív alapokin nyugszik. Régen a bizonyítékokhoz gyártottak elméletet, ma pedig az elméletekhez gyártanak bizonyítékot.

A belső Földön szerkezetileg két fő bejárat található. Az északi és déli pólusnál. Ezek a területek szigorú védelem alatt állnak, amit a CIA felügyel. A Föld körül kb 3500 műhold kering ezek közül egy sem mutat tiszta képet az Északi pólusról, kivétel néhány katonai műholdat, de azokon csak egy fekete folt látszódik.
(A google earth nevű program képeit köztudottan hamisítják)

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Tiltott kutatás a belső föld után



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Film magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2014. május 5. Nézettség: 601

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal