Sri Bhagavan

14 videó - 2008
Sri Amma és Sri Bhagavan megalapított az Egység Egyetemét 2002-ben a dél-Indiai Madrastól 80 km-re, Andra Pradesh tartomány Chittor megyéjében. Ez egy rendkívül speciális hely, a Föld energiavonalainak találkozási helye, ezért itt nagyon erősek a spirituális energiák. Ezen a területen kezdte el felépíteni Amma és Bhagavan az Egység Egyetemét és az Egység Templomát.

Sri Bhagavan üzenete!

Minden szenvedés eredete abból fakad, hogy létezésünket elkülönülőnek érzékeljük. Tudatosságunk megkülönböztető, miszerint létezik az én és a nem én, az enyém és a
nem enyém, az én embereim és az én nemzetem, és a tied.
Mivel mindent szétválasztunk, a másik fenyegetettséget jelent számunkra. A fenyegetettség által kiváltott félelem nyilvánul meg háborúkban, konfliktusokban, és az erőszak összes formájában.

Így talán helyrehozhatatlanok vagyunk? Arra ítéltettünk, hogy egy rakás pesszimista filozófusként, vagy érzéketlen, fásult emberként, közösen gyászoljuk végzetünket?
Nem szükségszerű, hogy így legyen.

Mi mint faj óriási átkelés előtt állunk, mely az elkülönülés állapotából az egység állapotába visz át. A sötétségből a fénybe érkezünk, az igaztalanból az igazba. Felismerjük, hogy egyek vagyunk mindennel, ami csak létezik.

Bár mindannyian különböző életet élünk, helyileg és időben máshol helyezkedünk el, biológiailag, érzelmileg, és spirituálisan egyek vagyunk.

Csak egy test van. Ami megtörténik az állatokkal a tengerekben - ugyanaz történik velünk, férfiakkal és nőkkel is. Ami az erdőkkel megtörténik ugyanaz zajlik le a mi testünkben is. Hiszen a testünk olyan mint a fa, ugyanabból a földből született. A testünk nem intelligenciával felruházott mozgó agyagforma?

A föld lelkiismeretes gyógyítására irányuló törekvés, végül a mi testünk gyógyulását eredményezi.

Csak egy elme van. Ez ugyanaz az elme, ami ősapáinkon áramlott át, és ugyanez az elme folytatja életét gyermekeinkben és gyermekeink leszármazottjaiban is. Az a közös gyötrelem és fájdalom melyet embertársaink éreznek a világ egyik felén, rémálomként kel életre valaki más álmában vagy ébrenlétében a világ másik részén. Fájdalmaink és örömeink végeérhetetlenül összekapcsolódnak. Egyek vagyunk, és nem élhetünk tovább az elválasztódás, különlét illúziójában.

Csak egy tudatosság van. Holografikus univerzumban élünk. Minden egyes ember, aki felébredett az egység állapotára, segítséget nyújt több ezer embernek abban, hogy az egyetlen értelmes alternatíva mellyel megtapasztalhatják a valóságot, életre keljen
életükben.

Miután a valóság megtapasztalásunk megváltozott, tovább folytathatjuk a szeretet és az élet új minőségeinek felfedezését. Egy jobb bolygót teremthetünk a jelen és a jövő számára. Ez a mi közös sorsunk.

"Ha felfedezed a szeretetet, tudni fogod pontosan, hogyan élj." /Sri AmmaBhagavan/

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

Mi az, ami eltűnik, amikor megvilágosodunk



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: péntek, 2011. november 4. Nézettség: 627

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal