Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Szabó Sándor Pipo
 

A jövőből érkeztünk



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó az Education (Oktató) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: csütörtök, 2014. augusztus 21. Nézettség: 608

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

csütörtök, 2014. augusztus 21. 21:28
A videóról John Cramer kvantumfizikával összefüggésbe hozott, annak merőben más értelmezésére rávilágító tranzakciós értelmezése jutott eszembe. Mára már bizonyítottnak látszik, hogy a világegyetem egy önmagával kölcsönható, időben oda - visszaható oksági hurok. A múltból a jövő felé, és a jövőből visszafelé haladó tranzakciós hullámok által minden élő észleli saját lehetséges jövőjét, ami szelektív túlélési előnyökkel jár. Mikor a környezeti körülmények megváltoznak, ( vagy drasztikusan megváltoznak) az ok - okozati összefüggések láncolatában más mintázattal bíró lehetséges jövőt észlel a DNS, s arra azonnal reagál, beépítve magába a jövőből kapott plusz információt, ezáltal ugrásszerűen átmenet nélkül új élőlényeket létrehozva. Így működik az evolúció. Az evolúció létezik, de nem úgy, ahogyan idáig elképzelték.
csütörtök, 2014. augusztus 21. 21:32
A jövő egy csodálatos hely, s annak kialakulását megállítani nem lehet. Tanulnod kell azonban egy keveset, hogy ott élhess. A jövőben a technológia gyorsabban fejlődik, mint ahogy azt az emberi elme felfogná. Amikor a szingularitás megtörtént, olyanok lettünk, mint az istenek, képesek lettünk egész világokat teremteni egy szempillantás alatt. Minden gondolatnak mélyreható, azonnali hatása van. Minden álmunk valósággá vált, de ugyanígy a lidércálmok is. A jövő eszmék harctere lett. Meg kellett tanulunk, hogyan uraljuk elménket, hogy a sötét pszichológiai erők ne tudjanak mindannyiunkat elpusztítani. Minden megteremtett új világgal a szent parancsoló elmét hívjuk segítségül. Legyen világosság!
Hogyan érkezhetünk a jövőből? Talán ezt kérded. Hadd magyarázzam el. A növények szinte tökéletes hatékonysággal gyűjtik be a fényt. A hagyományos fizika szerint ez azonban lehetetlen. A fotoszintetizáló központhoz vezető úton a fény fotonoknak más részecskékkel kellene összeütközniük, de mégsem így történik. A foton esélye a központ elérésére akkora, mint amikor bekötött szemmel rohansz egy sűrű erdőben, és úgy érsz a közepére, hogy egyetlen fának sem ütközöl.
A növények egyfajta csoda részesei. A növény kvantum-szuperpozíció állapotba helyezi a fotont, minden lehetséges útvonalával megsokszorozza a fotont. Képzeld el, hogy az erdőn keresztül rohansz bekötött szemmel, és milliárdnyi lehetséges útvonalra sokszorozódsz. Ha bármely lehetőséged fának ütközne, a szuperpozíció összeomlana, és ez lenne a véged, de a növény türelmesen elutasítja, hogy ilyen baleseteket tapasztaljon, miközben szíve egyre csak énekel. Legyen világosság!
Amikor bármelyik lehetőség végül kudarc nélkül eléri a központot, csak ez a győztes lesz megtapasztalva. Minden más lehetőség eltűnik. A győztes az időkön keresztül a jövőből érkezik vissza, és ő lesz az egyetlen valaha is létező lehetőség. Így érik el a fotonok a növény központját hihetetlen pontossággal. Így győzted le te és minden létező organizmus az élet számtalan valószínűtlenségét. Ezért érkezünk hát a jövőből. Így leszel te is a Világ fénye, miközben együtt hívjuk segítségül a szent erőt. Legyen világosság!
Ez csak a kezdet.
3 megjegyzés | 1 / 1 oldal