Tudatosan mérgezik az emberiséget! Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat?

41 videó - 2011
"Irányítsd az olajat, és országokat irányítasz. Irányítsd az ételt, és irányítod az embereket."
Henry Kissinger, 1970

 
(Part 1) Indigenous Native American Prophecy (Elders Speak part 1) (magyar felirattal)
1 of 27 Chemtrail film: Don't Talk About the Weather
A Codex Alimentarius eltitkolt, valódi célja
A Konyhasó és a Fluorid Mint Lakossággyérítés
Aeroszol támadás
A mérges konyhasó
Amikor egy politikus végre igazat mond a megrendezett háborúk igazi céljairól!
Bombahír TV: Sóval mérgezik a magyart?
Chemtrails 2011 (Crop FM) Radio talk Hun sub
Elelmiszeripar RT
Elelmiszeripar RT HD Teljes Film 720p)
Évi három mázsa ezüsttel a jégesők ellen
Ez történik a Coca Cokával ha 25 percig forralod
Jamie Olivér a tudatos gyermek mérgezésről
Killing Fields - Gyilkos szójamezők
MŰKAJÁK : MÉRGEZETT ÉLET ; GLOBÁLIS EGÉSZSÉGKÁROSÍTÁS
Mérgezik a Magyar népet, a gyerekeket.
Mérgezik a Magyar népet, a gyerekeket OSSZÁTOK!!!!!!!!!!!!!
Mérgezik a Magyar népet, a gyerekeket OSSZÁTOK!!!!!!!!!!!!!
Monsanto szerint a világ
Oltások, antibiotikumok és a Népesség-csökkentési Program (1/6)
Oltások - Antibiotikumok - Népesség-csökkentési Program (1/6)
The Panacea Chemtrail Production (1 of 32)
The insider: chemtrails KC-10 sprayer air to air - The proof ====✈
Tömérdek 'vegyicsík' lepte el Magyarország egét - 2011. márc. 25.-én
Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat? 1. rész
Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat? 1/2. - Új honlap: MKH.WEB4.HU
Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat? 2. rész
Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat? 2/2. - Új honlap: MKH.WEB4.HU
Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat? Új honlap: MKH.VALOSAG.NET
Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat ? [ 1 / 2 ]
Tudtad, hogy tudatosan mérgezik a magyarokat ? [ 2 / 2 ]
Vegyi permetezés az égből (Chemtrails 2011) 1/5
Vegyi permetezés az égből (Chemtrails 2011) 2/5
Vegyi permetezés az égből (Chemtrails 2011) 3/5
Vegyi permetezés az égből (Chemtrails 2011) 4/5
Vegyi permetezés az égből (Chemtrails 2011) 5/5
VilágPanoráma Ökofegyverek
VilágPanoráma Távirtásunk
Vinnie Paz - "Végnapok" Ft. Block Mccloud [HUN SUB]
oltas+doctor
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók

 

Mérgezik a Magyar népet, a gyerekeket OSSZÁTOK!!!!!!!!!!!!!



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Hírek magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: hétfő, 2013. február 18. Nézettség: 240,079

   


Videó megjegyzések

szombat, 2014. április 5. 12:29
Kedves Roland! Nekem is küldenél? Kösziii
szombat, 2014. április 5. 15:26
Biztos mérgezik a magyar népet, méghozzá az ilyen szeméttel.
Hallgassátok meg mit mondanak 6.50 percnél!!!???
"Az EU-ban nem kötelező a Hepatitis-B oltás"
Mi Németországban élünk, és itt a kisgyerekek a Di-Per-Te oltással együtt kapják.
Na akkor most miről beszél ez a két Liba???

Minek hisznek el minden szart a magyarok?
szombat, 2014. április 5. 18:36
Egyétek csak a virslit kechuppal... Hajrá!

"Ellenség a parlagfű, barát a RedBull,
Sötétség - magyarok, eddig 1-0..."
vasárnap, 2014. április 6. 11:08
Annamari, képzeld el, édesanyámmal vezettem, épp Atyhából mentünk Temesvár felé, s csak úgy futtában megkérdeztem, hogy mit tud a parlagfűről...
a válasza az volt, hogy ő legszívesebben kiírtaná az egészet, mert halotta a kossuth rádióban, hogy az mennyire ártalmas...

Nos, egyórás vezetés után kicsit már másképp értelmezi a dolgokat, talán azt is, hogy nem minden arany amit a kossuth rádió mondott, akkor is, ha fénylik..

(Módosítva: vasárnap, 2014. április 6. 11:09)
vasárnap, 2014. április 6. 15:41
Igen, nálunk is hasonló. Anyu mondja, hogy hát a tv így meg így mondta, erre apu, de az nem úgy van, mert a facebookon máshogy írják :D

Az a baj a parlagfűnél is, hogy a mai gyerekek nagyon el vannak távolodva a természettől. Én faluban nőttem fel, a parlagfűben szinte és a mai napig kutya bajom se nincs, se allergia semmi. Aki eltávolodik a természettől, azt a természet "megbünteti". Szomorú azt látni, hogy az allergiákra szedik azt a mindenféle vackot és szentül meg vannak győződve, hogy a benzinfüstös városban biztos a parlagfű a rossz fiú...
vasárnap, 2014. április 6. 10:49
szerda, 2014. április 9. 11:18
Teljes mértékben igazatok van a parlagfű és más egyébb "allergén reakciót "kiváltó nővények, nem rosszak!!! sőt ők indikátorok, jelzik, hogy valami nincs rendben és lehet, hogy pont az az orvosság a bajunkra amire azt mondjuk, hogy "allergiásak" vagyunk és kiírtjuk... szóval itt egy példa.... édes apámnak orrpilipja van és utána néztem hogyan lehetne meggyógyítani isten patikájából ami valószinűleg hat is!!! Parlagfűvel!!! íme a magyarázat amit ANNAMAri is mondott a sötétségben élők nem látnak, nem tudnak és lusták is lennének észre venni.... !!!

A parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé pedig: Ambrosia trifida. Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig ez nem igaz. Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember, meg gazember. Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és gyomnövény. A parlagfű nem gyomnövény, mint ahogy az ürömfélék családjába tartozó többi növény sem az. Az ürömfélék hasznos növények, gyógyításra és ételek, italok készítésére használják őket. Például a likőrök, borok közül nagyon finom az ürmösbor, vagy a likőr.

A TITOK ami régen nem volt az!!!A parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény, sok tekintetben az embernél is intelligensebb. A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól!! Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik, hogy megóvja az adott föld területét. Ahogy megóvta, azután átadja a helyét más növényeknek, amelyek az így megóvott talajon már képesek voltak megmaradni és szaporodni. Olyan ez, mintha valaki nyerne a lottón 1 milliárdot és neki csak 100 millió kellene, és a maradék 900 milliót elosztaná a rászorulók között. A valamennyi parlagfű képes erre az önzetlen cselekedetre, s vajon hány ember lenne képes erre? Ezért irtja a balga ember és irtatja sok balga hatóság kül- és belhonban egyaránt? Ők ugyanis nem lennének képesek ilyen nemes cselekedetekre!
10 évvel ezelőtt két kisbusznyi allergiás gyermek lett kirándultatva Dobogókőre. A gyermekek allergiás betegek voltak, s Dobogókőn a parlagfűben játszottak, pedig akkor volt a virágzása, és senki sem prüszkölt, senki sem váladékozott tőle! Sokan szedtek csokorba parlagfüvet, hogy otthon büszkélkedjenek vele, hogy már nem allergiásak a parlagfűre. Ahogy a buszok beértek a Flórián tér közelébe, szegény gyermekek elkezdtek prüszkölni, köhögni. Vajon miért? Azért mert az autók kipufogó gázai lemarták a pollenek védőburkát, amely védőburok alatt a polleneknek a bogáncsra hasonlító kis karmai vannak. Ezek a kis karmocskák irritálták a légutak nyálkahártyáit. Addig, amíg ép volt a védőburok, addig nem allergizáltak!!! Akkor most ki a hibás, a parlagfű, amelynek a pollenje védőburokkal van ellátva, hogy ne sértse meg a légutak nyálkahártyáit, vagy a a kipufogó gázok, amelyek lebontják (lemarják) a védőburkot? Nem az autókat kellene inkább irtani, vagy a városokból kitiltani? Vajon miért erőltetik még a kőolajszármazékokból nyert hajtóanyagokkal üzemelő motorok gyártását, üzemeltetését, amikor van, vannak sokkal környezetkímélőbb, környezettisztább üzemanyagok, hajtóanyagok is? A válasz: a gyógyszeriparnak óriási üzlet az orvostudomány által gyógyíthatatlannak kikiáltott allergiás betegségek gyógyszeres kezelése!!!!!!!!! Ma már a lakosság 30 %-a allergiás, vagy asztmás, s ők biztos gyógyszerfogyasztók! Mellesleg a légutak nyálkahártyáit a tej- és tejtermékek teszik védtelenné a magas kazein tartalmukkal (300-szor több a kazein a tehéntejben, mint az emberi tejben, s a kazeint az asztalosipar ragasztásra használja!!)! A tejet nem fogyasztók nem allergiásak a pollenekre, s így a parlagfű pollenjeire sem!!
szerda, 2014. április 9. 11:35
" irtatja sok balga hatóság" szerintem nem ezért. Inkább a gyógyszeripar profitja miatt.
szerda, 2014. április 9. 11:40
Így van! Amit írtam úgy ídéztem és idézek még egy lényegeset!
"A fentiek ismeretében merül fel a kérdés, hogy akkor miért irttatják velünk a parlagfüvet? Ráadásul még büntetés kiszabását is kilátásba helyezik, ha nem irtjuk azt! Nekem erre is meg van a válaszom! A Földünk túlnépesedése már napjainkban is veszélyezteti a Föld valamennyi élőlényét és lakóját is! Ez ellen a Világkormánynak ( én csak háttérhatalomnak nevezem) tennie kell valamit. Nos a világunk ezen urai fő részvényesei a gyógyszeriparnak is. Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert, és akkor nem lenne óriási bevétele a világ urainak, s még így a Föld is túlnépesedhetne. Ezért a világ urai, a fizetett bértollnokaikkal és bértudósaik által úgy rendelkeztek, hogy elsőszámú közellenségnek kiáltották ki a parlagfüvet, ezt az embernél is intelligensebb, több Föld-történeti katasztrófát is átélt csodálatos ősi növényt, hogy a tudatlan és megtévesztett embereknek még véletlenül se jusson eszébe, hogy a kötelező irtás mögött egy más célja van ezen uraknak. Ez a cél pedig a lakosság gyérítése, a Földünk megóvása a túlnépesedéstől.

A gyógyszerek mellékhatásai következtében ugyanis, csak Magyarországon minden órában meghal egy ember, de sokkal többen halnak bele abba, amit a patológusok már régóta tudnak, hogy minden második felboncolt embert tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek, mivel nem az volt a halál oka, amivel kezelték a betegségüket!"
péntek, 2014. április 11. 23:56
"tévesen diagnosztizáltak és tévesen gyógyszereztek" és nem is szándékoznak változtatni ezen.
szerda, 2014. április 9. 11:41
Belinkelem az oldalt ahol keresgéltem!! ha érdekel, sok jó dolog van ott!!
antalvali.com/hirek/parlagfu-vedelmeben.html
szerda, 2014. április 9. 20:10
köszönjük.
péntek, 2014. április 11. 23:58
Nem ismertem az oldalt, de egy darabig megint lesz böngészni való :)
kedd, 2014. április 15. 22:00
ajánlom szeretettel ezt a videót:
www.magyarvagyok.com/videok/29-Oktato/359754-A-vedooltas-bun-oltasokrol-a-belgyogyasz-szemevel-Dr-Ebert-Jeno-2013-03-29.html

bizonyított, hogy az oltások sajnos nem működnek.
Az aki ezt szépen elmondja, maga is orvos, Magyarországon.

(Módosítva: kedd, 2014. április 15. 22:00)
szerda, 2021. március 17. 01:09
Kőhegyi Gábor! Örülök, hogy legalább egy valaki gondolkodik ... Nem lenne szabad ilyen filmeket engedélyezni.
csütörtök, 2021. november 18. 22:39
A hepatitisz oltás elleni dumával kezdődött, most meg tömegek halnak meg... Ez gondatlan veszélyeztetés, törvényileg fel kell lépni ellene! Felelőtlen gondolatok...
38 megjegyzés | 1 / 4 oldal « 1 2 3 4 »