Sanna Nielsen

8 videó
Sanna Nielsen ( Edenryd , 1984 . november 27. -) Sved popénekesnő. A 2014-es Melodifestivalen győztese, IGY § képviselte Svédországot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon , és dán fővárosban, Koppenhágában . Versenydala a Undo volt.
Sanna és svédországi eurovíziós válogatóversenyen és Melodifestivalen -en hétszer Vett többit. 2001-ben debütált, amíg nem Gar, és Dag CIMU dallal, ÉS Rögtön valamint Harmadik HELYEN végzett. Egy év kihagyás UTÁN 2003-ban és Hela MIG Världen CIMU énekelte Dalt, Amely az Ötödik lett. Egy újjab Egy év kihagyása után, tercier vissza duettel Egy, Fredrik Kempével Du och jag és mot Världen -t adták ELO és nyolcadik HELYEN s Landolt. 2007-ben és Vagar du, Vagar Jag dallal Vett többit. És adott egy Második esély fordulón Keresztül továbbjutott, és március 10- s Stockholm döntőbe, és hetedik HELYEN Ahol végzett. 2008-ban a Empty Room CIMU dallal egészen és Második helyig jutott, és adott nézői szavazást meg van nyerte, de és zsűri szavazatok többségét Charlotte Perrelli Hero CIMU száma Kapt, IGY Perrelli utazhatott Belgrádba és 2008-as Eurovíziós Dalfesztiválra . A 2011-es-en AZ Melodifestivalen szerelmes vagyok CIMU dallal Sanna és Negyedik lett.

A 2014-es Melodifestivalen és február először -n 8-and Második elődöntőben ADTA ELO Undo CIMU Dalat, AZ ELSŐ Ahol Lett, IGY Első jutott tovább Agon, és március 8- tól Stockholm fináléba. A döntőben hetedig próbálkozásra sikerült győznie, IgY és 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon , Koppenhágában § képviselhette hazáját.

2014 . május 6 -an és dalfesztivál Első elődöntőjében negyedikként lépett Fel, innen 2. HELYEN jutott tovább, és döntőbe. A május 10- döntőben tizenharmadikként a Allt színpadra. A Szavazás Sorana Pontot szerzett 218, s és 3. helyet jelentette.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Dr.Edelényi-Szabó Árpád Ede
 

Sanna Nielsen - UNDO (New Version - Spotify)



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Music (Zene) nemzetközi kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szombat, 2015. január 31. Nézettség: 165

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal