French Latino

31 videó
ZENEKAR

Az első mediterrán Latin Music Band-

FRANCIA LATINO atípusos zenekar ... a zenekar egy új műfajt. Jellemző a Földközi-tenger, Franciaországból és Olaszországból Spanyolországba és Észak-Afrikában, a francia Latino az első mediterrán Latin Music zenekar.

Hangok, ritmusok és dallamok ismert vagy ismeretlen elérheti egyre szélesebb közönségnek. Francia Latino énekel főleg francia, spanyol és olasz nyelven, amelyek a Földközi-tenger, hanem angolul is kísért gyönyörű gitár, mandolin, latin és keleti ütőhangszerek.

Francia Latino játszhat minden kontinensen köszönhetően a nemzetközi repertoár, ahogy a zenekar Pink Martini nem.

... Boleros, mambos, rumbas, tangó, Tcha Tcha ...

A gyors vagy lassú ritmusok által játszott francia Latino van emlékezés klasszikus Boleros, mambos, rumba, tangó, Tcha Tcha hozzá melyik jön értelmezése, hangszerelés, az egészet alkotó egyedi színt francia Latino.

Ennek köszönhetően a kombinációs Latin-afrikai ütőhangszerek és a Földközi-eszközök (derboukas, Djembes, konga spanyol gitár, mandolin, zongora, szintetizátor ...), francia Latino bizonyítja egyediségét és megerősíti, hogy ellentétben más kortárs zenekar, hogy ez ritmikusan, vagy hangosan. Ez különösen igaz a színpadon, ahol a kifejezés erősebb több kommunikatív, még élénkebb, mint a stúdióban felvett album.

Friss levegő a színpadon, balzsam a szíve.

A francia Latino recept biztosít egyesítése generációk révén a cinkosság apa és lánya között. Egy új, friss levegő a színpadon, hogy érvényes balzsam a szívre. Francia Latino egy zenei együttes határon túli, időn túli, időtlen. A legfontosabb, hogy nyitás a világ és az emberek.
Musicostól
El Padrino El Padrino
Michelle Michelle
A zenekar A zenekar

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Guarda la Esperanza - Clip Officiel de French Latino



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: szerda, 2015. június 24. Nézettség: 249

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal