Szabó Csilla

28 videó - 2011
A kórházban fekvő beteg gyerekeknek is énekel, ezért lélekápoló előadóművésznek nevezi önmagát Szabó Csilla, akit az ország a Honfoglalás című film egyik betétdala, a Géczi Erikával közösen előadott Szállj, sólyommadár című Koltay Gergely szerzemény kapcsán ismert meg. A gitáros-énekes gyermekkora óta az előadóművészi pályára készült.

Szabó Csilla szerint az éneklés gyógyítja a lelket, a Szállj, sólyommadár pedig egy olyan dal, amely egy nemzet számára hozhat megkönnyebbülést. A dal sikere a legjobbkor jött, éppen akkor, amikor szögre kívánta akasztani gitárját.

Manapság is rendszeres szereplője ünnepi rendezvényeknek, kiállítás megnyitóknak, szoborállítási rendezvényeknek és az 56-os megemlékezések kapcsán is kapott felkéréseket.

- A jó Isten nem akarta, hogy elpazaroljam azt a talentumot, amit a szüleimtől örököltem – nyilatkozta egy interjúban. - Nekem az éneklés amúgy az egész eddigi életemet végigkísérte. Édesanyám elmondása szerint nagyon beteg, asztmás gyermek voltam, az összes kórházat végigjártam, de sehol sem tudtak kigyógyítani. A betegségem akkor múlt el, amikor elkezdtem dudorászni a kiságyban. Máig úgy vélem, hogy én gyógyítottam meg önmagamat, ezért is hiszen a dalok gyógyító erejében.”

Az énekesnő nemcsak hisz ebben, de tesz is érte. A Heim Pál Gyermekkórházban évekkel ezelőtt kezdett el énekelni a betegeknek, s ezt a tevékenységet ma is űzi.

A Magyar Katolikus Rádió nemrégiben rendelkezésére bocsátotta a stúdióját, hogy ott elkészítsen néhány felvételt, az egykor a Mátyás templomban bemutatott első magyar beatmise dalainak feldolgozott változataiból. A zenei alap és egy dal el is készült, Szilas Imre Üdvözlégy Mária c. kompozícióját pedig nagy nyilvánosság előtt itt, a solymári Gospel Fesztiválon ma adja elő az énekesnő.

 
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 
Pintér Lászlóné Erzsi
 

HA KENYERÉT ESZED JENEI SZILVESZTER SZABÓ CSILLA MIHI 2015



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2015. március 29. Nézettség: 662

   


Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal