Magyar Rózsa

35 videó
Magyar, magyarnóta énekes.

Magyar Rózsa nagyszüleinek köszönhetően már gyermekkorában kapcsolatba került magyar tradicionális népdalokkal, csárdásokkal, operettslágerekkel. A nyári időszakokat főként vidéki rokonainál töltötte, ahol szinte mindennaposak voltak a családi, baráti összejövetelek, események. Ilyen alkalmakkor főként a szájhagyomány útján terjedő dalok, slágerek biztosították a társaság számára a jókedvet. Elmondása szerint olyan nagy hatást gyakoroltak rá ezek az vígasságok, hogy eldöntötte szeretne minél több ilyen dalt megtanulni, s majd egyszer felnőttként nagyszínpadokon előadni, szórakoztatni a közönséget.

Hogy a zene iránti elkötelezettségét mi sem bizonyítja jobban, általános iskolai tanulmányait zenetagozaton végezte el. Zongoratanulmányai mellett az iskola énekkórusában is szerepelt, melynek sikerei a több nemzetközi kórusversenyeken elért eredmények is díjazzák.

2009-ben valósult meg gyermekkori álma, amikor szólóénekesként első alkalommal lépett színpadra. Repertoárjában azok a dalok szerepeltek, melyeket kiskorától kezdve nagyon szeret és magáénak érez, így például János legyen; Hétre ma várom a nemzetinél; Túl a tiszán. „Nagy boldogság számomra, hogy a közönség milyen önfeledten és boldogan szórakozott dalaimra.”-emlékezett vissza az első, egyben sorsfordító fellépéséről Rózsa. Az első bemutatkozó fellépésén tapasztalt sikereknek köszönhetően rövid időn belül további sikeres színpadi szereplések következtek.

2010. április 7-én megjelent első, egyben bemutatkozó nagylemeze, melyre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett vadonatúj szerzemények is felkerültek. Magyar Rózsa nem csak szívében és dalaiban őrzi és adja tovább a magyar népi hagyományokat, hanem színpadi megjelenésével is alátámasztja előadói üzenetét.

2011. június 19-től zenés, szórakoztató show-műsorral jeleskedett az Echo TV-n “SlágerFesztivál Magyar Rózsával” címmel, ahol hétről-hétre a könnyűzenei élet legnagyobb sztárjaival várta a kedves nézőket.

A közönség szeretetének és támogatásának köszönhetően 2012 októberében megjelent második nagylemeze “Tiszta szívvel” címmel.

2012. december 31.-én debütált Rózsa Kívánságpercek című, új zenés műsora a Muzsika TV-n, mellyel ezentúl minden kedden és csütörtökön találkozhatnak a kedves nézők.


Kevés szabadidejében szeret a természetben sétálni, lovagolni, borúsabb időkben terítőt hímezni. És amire talán a legbüszkébb az a saját maga által főzött gulyásleves, ami a családtagjai elmondása szerint „utánozhatatlan”.
Magyar Rózsa gőzerővel készül az idei Balaton-átúszásra
A népi hagyományokat őrző énekesnő idén első alkalommal valóra válthatja régen dédelgetett álmát.
- Kisiskolásként a nyári szünetekben mindig volt lehetőségem a Balatonnál tölteni néhány napot. Ekkor kezdődött a szerelem! Azóta különös vonzalmat érzek iránta. Bármilyen évszak lehet, ha időm engedi, már ülök is az autóba, s irány a Balaton.
Bicikli –és kenu-túra, Balaton-átúszás…van, amit már kipipált az énekesnő.
- Körülbelül 4-5 évvel ezelőtt egy kis füzetben feljegyeztem azokat a dolgokat, amiket mindenféleképpen meg szeretnék valósítani, ki szeretnék próbálni az életben. Természetesen azok is a Balatonhoz kapcsolódnak. A Balatoni bicikli-körutat barátnőmmel már megtettük. S csak ajánlani tudom Mindenkinek! Mi szeptember közepén voltunk, a szezon már véget ért, így a büfék terén kicsit korlátozottak voltak a lehetőségeink, viszont a nagy tömeget elkerültük. Utunk alatt csodálatos tájak sorozata, hihetetlen növény –és állatvilág tárult elénk. Fantasztikus volt! A listán szerepel még két dolog. A Balaton-átúszás, valamint a kenu-túra, mely alatt a part mentén településről településre körbeevezve élvezzük a magyar tenger minden varázsát. Az elsőt idén, a másodikat minél előbb szeretném teljesíteni.
Rózsa szinte mindennap sportol, köztük az úszásra is nagy hangsúlyt tesz.
- Mindig is a mozgás híve voltam, úgy gondolom, hogy szervezetünk helyes működéséhez elengedhetetlen dolog! Imádok lovagolni, mindemellett pedig rák jegyben születtem, így a vízi sportok is közel állnak szívemhez. Gyermekkorom óta rendszeresen úszok, a nyári időszakban pedig a Dunán szoktam evezni.
Az énekesnő idén növelte az úszóedzések számát és időtartamát.
- A kitűzött cél érdekében hetente több alkalommal csobbanok a vízben, mint ahogy eddig ezt megszoktam. Az 5200 méter nagy táv, de nem teljesíthetetlen. Viszont tény, hogy felelőtlenül nem szabad elindulni, mert a siker távol marad az embertől. Életem első átúszása lesz, több ismerősöm, aki már részt vett, azt állítja, olyan élmény, melyről nem lehet könnyen lemondani, vagyis évről-évre újra rajthoz állnak. A szervezők garantálják a jó hangulatot, már csak az időjárásnak kell kegyesnek lennie.

 
Csak azért szeretem a mesét......wmv Magyar Rózsa
Dallamokon át - Sihell Ferryvel! A műsor vendége: Magyar Rózsa
ÉN VAGYOK A MAGYAR RÓZSA
Én vagyok a magyar rózsa DVD PAL Small
Magyar Rózsa - A füredi Anna-bálon (2015)
Magyar Rózsa - Árva fiú (Házibuli Attilával - 2010)
Magyar Rózsa - Boldog vagyok véled
Magyar Rózsa - Boldog vagyok véled Kisangyalom (HQ)
Magyar Rózsa - Budai Nóták
Magyar Rózsa - Csak azért szeretem a mesét
Magyar Rózsa - Csak azért szeretem a mesét
Magyar Rózsa - Csak azért szeretem a mesét
Magyar Rózsa - Édesanyám
Magyar Rózsa-Édesanyám...
Magyar Rózsa - Én vagyok a Magyar Rózsa
Magyar Rózsa - Én vagyok a Magyar Rózsa (original).avi
Magyar Rózsa - Ha én rózsa volnék
Magyar Rózsa - Legyen a Horváth-kertben - Hétre ma várom a Nemzetinél - János legyen
Magyar Rózsa - Marosszentgyörgy (2014) - Most kezdődik a tánc
Magyar Rózsa - Millió rózsaszál
Magyar Rózsa - Mulatós egyveleg
Magyar Rózsa - Necsi, necsi
Magyar Rózsa - Necsi, necsi (2015)
Magyar Rózsa - Összetört a szívem
Magyar Rózsa - Összetört a szívem (Sztár Aréna - 2012. december 22.)
Magyar Rózsa - Szülőfalum
Magyar Rózsa - Szülőfalum (official HD video - 2012)
Magyar Rózsa: Azért vannak a jóbarátok.wmv
Magyar Rózsa: Ha én rózsa volnék (Káloz, 2012.09.29.)
Magyar Rózsa: Most kezdődik...(Mulatós egyveleg) Káloz,2012.09.29.
Magyar Rózsa Szülőfalum
Magyar Rózsa a nógrádi Őszi vigalmon
Magyar Rózsa és a gyerekek.mp4
Piros Rozsa -Magyar Leany
Vendégünk volt ... Magyar Rózsa
 

Videók

Videó Listák

Magyar videók

Nemzetközi videók


 

Magyar Rózsa a nógrádi Őszi vigalmon



A videók megtekintéséhez bejelentkezés és két csillag szükséges. Tájékoztató a csillagokról itt
Ez youtube.com videó.
Segítség a youtube.com típusú videók lejátszásához: Kattints Ide
Ez a videó a Zene magyar kategóriába van besorolva.
Feladás dátuma: vasárnap, 2015. március 29. Nézettség: 214

   

Tetszik  

Videó megjegyzések

0 megjegyzés | 1 / 0 oldal