Mit hoz az új esztendő? Nagy szerelmi és párhoroszkóp 2011


Mit hoz az új esztendő? Nagy szerelmi és párhoroszkóp 2011

Mire számíthatsz a szerelemben, a párkapcsolat, a házasság, a kalandok és a párkeresés terén? Megtalálod az igazit? Tartós lesz a kapcsolat vagy röpke kaland? Hűség vagy hűtlenség vár rád? Szenvedély, szerelem, romantika csillagjegyek szerint.

KOS (Március 21. – Április 20.)

Első félév: Nehéz időszak vár rád, sok sértődéssel és konfliktussal. Talán nem tudtok egymásra hangolódni pároddal. Segíthet, ha időben tisztázzátok a feszültségeket. Fáradtabb leszel, lefoglal a munkád, így nem sok időd marad majd a magánéletedre.

Az év második részében: Érzékeny hangulatba kerülsz, elvárod, hogy párod csak veled foglalkozzon. Sajnos több szabadságra tart igényt, szívesen tölti az idejét a barátaival, vagy a hobbijával. Semmire sem mész sértődéssel, fogadd el a szabadságvágyát!

BIKA (Április 21. – Május 20.)

Első félév: Felébred a lelkedben a kíváncsiság, szívesen néznél új kalandok után. Talán bele is bonyolódsz a titkos viszonyba, ami izgalommal és energiával tölt fel. Az új élmények felpezsdítik az életedet. Vigyázz, kezeld diszkréten az ügyet, nagyobb a lebukás esélye is!

Az év második részében: Többször leültök majd beszélgetni pároddal. Erre a kialakult konfliktushelyzetek miatt van szükség. Sokszor kerültök vitás helyzetbe, ezt érdemes idejében rendezni! Ne hagyd, hogy elmérgesedjen a helyzet, ennek a kapcsolat látja kárát!

IKREK (Május 21. – Június 21.)

Első félév: A megbízhatóság lesz a legfontosabb a számodra, csak akkor leszel elégedett, ha számíthatsz a párodra. Fontos, hogy ne ellenőrizgesd őt! A féltékenység kárt tehet a párkapcsolatodban! Kissé visszafogottabb leszel az újévben, pedig kedvesednek izgalomra lenne szüksége.

Az év második részében: Úgy érzed, hogy nem értitek meg egymást pároddal. Többször is leültök beszélgetni, rendezni szeretnétek a konfliktusokat, de nem sok eredménye van. Így állandósulhatnak a vitás helyzetek, ami nem tesz jót a kapcsolatnak!

RÁK (Június 22. – Július 22.)

Első félév: Szép napokat élhetsz meg a szerelemben, nagyobb teret kap az életedben a romantika. Sajnos nem látod kedvesedet tisztán, talán olyasmit is elvársz tőle, amit nem tud teljesíteni. Fontos, hogy mindketten önmagatokat adjátok a kapcsolatban!

Az év második részében: Romantikus sétákra, gyengéd összebújásra vágysz, és mindezt meg is kapod párodtól. Áramlanak közöttetek az érzelmek. Újra egymásba szerethettek, még akkor is, ha már évek óta együtt vagytok. Bátran add bele a szívedet-lelkedet a kapcsolatodba!

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Első félév: Szenvedélyes, végletes szerelem vár, tele izgalommal és titokkal. Megélheted, hogy az egyik pillanatban még szárnyalsz, a másikban, pedig sírni volna kedved. Ne dönts meggondolatlanul! Adj időt magadnak és a körülményeknek, hogy stabillá válhasson a kapcsolat!

Az év második részében: A munkahelyi flört annyira vonzó számodra, hogy nem tudod kihagyni a lehetőséget. Bonyodalmakat is tartogat a viszony, kezeld diszkréten az ügyet. Idővel az új szerelem komolyra fordulhat, és választási lehetőség elé állíthat.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Első félév: Értékrendi válságra számíthatsz a kapcsolatodban. Nem tudod, hogy régi kapcsolatod ad-e még neked annyi örömet, hogy fenntartsd. Párhuzamosan megjelenhet egy új szerelem is és mindent felboríthat. Fontos, hogy időt adj magadnak a döntésre.

Az év második részében: Megtalálhatod a helyedet a párkapcsolatodban. Ha voltak is problémák az elmúlt időszakban, sikerül rendezni a helyzetet. A kapcsolatodban új korszak kezdődik, tiszta lappal indíthattok. Mindez nagy beszélgetéseket és kompromisszumkészséget kíván tőled.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Első félév: A közös munka, közös elképzelések határozzák meg a kapcsolatodat. Rengeteg tervetek lesz, amelyeket együtt megvalósíhattok. Mindez még inkább összekovácsol pároddal. Együtt igazán sikeresek lehettek. A kapcsolatodban most több lesz a romantika és az érzelem.

Az év második részében: A munkád kapcsán ismerhetsz meg egy vonzó partnert, akivel nagyon szélsőséges lesz a kapcsolatod. Az érzelmek mélységeit és magasságait járhatod be vele, de talán pont ettől olyan vonzó számodra. Idővel döntened kell!

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Első félév: Elmélyülhet egy nagyon fontos kapcsolat az életedben. Először nem tudod, hogy baráti érzelmeket érzel, vagy talán szerelmes vagy. Új kedvesednél a védettséget keresed, szeretnéd érezni, hogy mindig számíthatsz rá. Ne akard siettetni az érzelmek kialakulását!

Az év második részében: Végre találhatsz egy társat, aki vonzó számodra, és megbízhatóság jellemzi. A kapcsolat gyorsan elmélyülhet, talán már 2011-ben az elköteleződést fontolgatjátok. Könnyen hozhat neked az év házasságot vagy összeköltözést.

NYILAS (November 22. – December 21.)

Első félév: Párkapcsolatod már nem azt nyújtja neked, amire valójában vágysz. Mivel még fontos számodra, lemondani sem tudsz róla. Megoldásként talán kalandokba bonyolódsz, melyek izgalmassá teszik az életedet. Vigyázz, az új szerelem hamar elmélyülhet!

Az év második részében: Pároddal megtaláljátok a hangot, a romantika a mindennapok része lesz. Közös programok, időtöltések várhatóak, vagy csak egy kis érzelmes összebújás esténként. Használd ki a szép időszakot, add bele a kapcsolatba maximálisan az érzelmeidet!

BAK (December 22. – Január 20.)

Első félév: Önfeledt napok várhatóak, sok közös programmal, jó beszélgetésekkel. Egymásra hangolódtok pároddal, megerősödik a kapcsolatotok. Ha eddig nem házasodtatok össze, akkor az év meghozhatja az elköteleződést. Ha egyedül vagy, akkor egy megbízható partnert találhatsz.

Az év második részében: Nem tudsz annyit törődni pároddal, mint szeretnél, hiszen nagyon elfogalt leszel. Leköt a munkád, és annyi időtök sem marad, hogy megbeszéljétek a napi problémákat. Így lassan kihűlhet a kapcsolat. Tegyél ez ellen, de még időben!

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

Első félév: Egy munkahelyi flört válik komollyá, ami talán csak szórakozásnak indult a részedről. A kapcsolat bonyodalmakkal is jár, lesz olyan időszak, amikor minden kolléga rólatok pletykál majd. 2011-ben kiderül, hogy mennyire tudod összeegyeztetni a munkádat a magánéleteddel.

Az év második részében: Sajnos alig találkozol majd pároddal. Amikor te érsz rá, akkor ő elfogalt és fordítva. Fontos, hogy néhány közös programra azért mindig jusson időt. Ennek híján eltávolodhattok egymástól. Ha ez megtörténik, akkor nehéz helyrehozni a kapcsolatot!

HALAK (Február 20. – Március 20.)

Első félév: Kíváncsi hangulatban leszel, többször bonyolódsz izgalmas flörtbe. A kaland lehetősége is benne van a levegőben. Minden azon múlik, hogy mennyire vagy elégedett állandó párkapcsolatodban. Ha harmonikus a kapcsolatod, akkor otthon is megtalálhatod az izgalmakat.

Az év második részében: Szerelmes hangulatban leszel, erőt adnak neked az érzelmek. Szinte szárnyalsz, és semmi másra nem tudsz figyelni, csak kedvesedre. A romantikus hangulat újjávarázsolhat, és megváltoztathatja az életedet. Azért a munkádra is figyelj!

Forrás: HarmoNet


Szerkesztés dátuma: hétfő, 2011. augusztus 22. Szerkesztette: Sándor Kinga Blanka
Nézettség: 3,409 Kategória: Nyugati horoszkóp » Asztrológia
Előző cikk: Csillagjegyek uralkodó bolygói Következő cikk: Párhoroszkóp


   







Tetszik  




Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: