Bárándi Imre


Bárándi Imre

Már kisgyermek koromban láttam egy rokonomon tetoválást és már ötödikes koromba, 10-11 évesen rajzoltam filctollal sárkányt egy-két barátomra. 1995 telén 21 évesen pedig már kiállításra készültem a nonfiguratív rajzaimból, amiket egy az egyben meg is vásárolt egy számomra teljesen ismeretlen tetováló stúdió tulajdonosa.

Időközben több nagyszabású magyar tetoválóknak szervezett rendezvényen is képviseltettem magam, többször tetováltam ilyenen, vagy pedig performance előadásokat, állóképeket láthattak a jelenlévők. Volt olyan kissebb tetoválóverseny, ahová zsűritagnak hívtak meg, amit örömmel el is fogadtam.

Tetoválásaim közül jó néhány szerepelt internetes és nyomtatott tetováló magazinokban, de más jellegű napilap és magazin hasábjain is. Szerepeltek a televízióban, híradóban, bulvár riportban, a Fábri show-ban, televízió reklámban. 

Tetováltam külföldön, Svájcban és Írországban, de az utóbbi időben inkább külföldről is elutaztak ez ügyben hozzám. Ma már 36 éves vagyok, körülbelül 10 éve profi tetoválónak titulálnak a környezetemben, de a profi tetoválóművészek közül is a legtöbben.


Szerkesztés dátuma: kedd, 2012. november 6.
Nézettség: 1,074 Kategória: Képzőművészek » Festőművészek
Előző cikk: Barabás Miklós Következő cikk: Baranyai Béla Azia


   







Tetszik  





Cikkhez csatolt fotók módosítása

 
 

URL: