Mindennapi hitvallásunk

Mindennapi hitvallásunk


Tetszik 1 és még 1 tag kedveli
   


Fotó Infó

Letöltés: Közepes méretben  |  Nagy méretben
Album Letöltése: Közepes méretben (zip)  |  Nagy méretben (zip)
Eredeti felbontás: 640x453 (0.3 Mp)

Fotó megjegyzések

Safar Bela
péntek, 2015. június 19. 14:45
Ezekben a pillanatokban zajlik a sajtótájékoztató a Vatikánban, amelyen ismertetik a „Laudato si”, „Áldott légy” – kezdetű enciklikát az újságíróknak a közös otthon védelméről.
P. Federico Lombardi SJ szóvivő bevezetőjében elmondta: Az enciklika teljes szövegét elküldték két nappal ezelőtt a világ összes püspökének, a pápa kézzel írt kis megjegyzésével együtt, az egyházi szeretetközösség jeleként. „Kedves testvérem! A szeretet és a béke kötelékében, amely püspökként összeköt bennünket, küldöm levelem áldásommal együtt, egyesülve az Úrban. És kérlek, ne felejts el imádkozni értem. Franciscus”.
Lombardi atya szerint ritkán, vagy talán még soha nem előzte meg ilyen nagy és hosszú várakozás pápai dokumentum megjelenését. Az emberiség vágyott erre a dokumentumra, amelynek bemutatása különösen nagy egyházi jelentőséggel bír.
Zrinyi István József
szombat, 2015. június 27. 17:54
Kérem ez vallásos téma . Ezt nem tudja megosztani a saját és más oldalán ,profilján a magánügybugyraiban??????
Katona Annamária
szombat, 2015. június 27. 18:56
Ez az ő magánbugyra épp, vallásos témának is éppúgy helye van az oldalon!
Safar Bela
szombat, 2015. június 27. 21:26
Tisztelt Zrínyi István József
Az ön egymondatos megjegyzése a sok kérdőjel ellenére több szempontból is megkérdőjelezhető.
A mondatszerkesztésből nem lehet megálapítani,hogy állító,parancsoló vagy esetleg kérdő mondat-e.
Azzal sem mondott újat,hogy ez vallásos téma,ami észrevételem szerint önt iritálja.Kérdésem az,hogy akkor miért olvasta el?
Az az állítása sem felel meg a valóságnak,hogy nem tudom megosztani a saját,illetve mások oldalán,hiszen nemcsak hogy elolvasta,de mint utólag utánna néztem, a saját oldalán ön is megosztotta.
Ami pedig az ön magánbugyrait illeti, a jövöre vonatkozóag az a javaslatom,hogy a "suszter marťadjon meg a kaptafánál" Olyan dolgokkal foglalkozzon,amihez valamellyest érdemben hozzá is tud szólni. Tisztelettel Sáfár Béla
Safar Bela
vasárnap, 2015. június 28. 12:14
Kedves Ottó barátom!
A Hmmm...-re nem tudok válaszolni.
Ami pedig a javaslatodat illeti,teljes mértékben egyet értek vele. Azzal viszont már nem,ogy Zrínyi úr szeretetből fogalmazta volna meg a fenti mondandóját. Marad tehát a félelem? Dehát nem a kereszténnyeket gyilkolják nap mint nap szerted a világban? A hívő ember egyedüli fegyvere az imádság. A hívő ember az ellenségéért is imádkozik. A hívő ember "harctere" az Isten háza,ahova a Tulajdonos minden embert szeretettel hív és befogadd.
Én megvagyok győződve,hogy a fenti mondat nem félelemből hangzott el,hanem tájékozatlanságból,tapasztalatlanságból. Aki egyszer is kezébe veszi a Szentírást és bele olvas,annak már többé nnem lesznek hhasonló kijelentései.
Safar Bela
vasárnap, 2015. június 28. 16:38
Kedves Ottó barátom!
Sajnos a linked negatívra sikerült,esetleg ha lessz érkezésed, az oldalamra próbáld elküldeni,lehet, ott használható lessz.

Üzenet írása